Corecția feței cu ajutorul machiajului

Ce este asta? Pentru ce este nevoie de această ‘procedură’? Și cum să folosești toate aceste piese de frumusețe multi-colore? Experții noștri îți vor explica totul, pas cu pas — privește și însușește.

CORECȚIA FEȚEI?
Nu-ți face griji: nu este decât o tehnică profesională în make-up, care permite uniformizarea tonului feței cu ajutorul unor produse speciale. 

DAR EU AM NEVOIE DE ACEASTA?
Corecția feței cu ajutorul machiajului va fi utilă tuturor celor, care luptă cu tonul neuniform al pielii. Cearcăne, pete de vârstă, post-acnee sau roșeață - aceste "imperfecțiuni" pot fi corectate folosind anumite culori. Și aceasta este mai simplu decât poate părea la prima vedere!

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEASTA?
Tehnica se bazează pe principiul roții de culoare. Nuanțele, care sunt situate una față de cealaltă, se neutralizează reciproc. Verdele neutralizează culoarea roșie; nuanța portocalie se suprapune cu cea albastră, iar galbenul va neutraliza nuanța violetă. 

DACĂ E SĂ TRECEM LA PARTEA PRACTICĂ?
Pentru început, vei avea nevoie de un set potrivit. Începe cu  pulbere-fixator corector The ONE  — nuanțele acestuia te vor salva în orice situație!

Hidratează pielea înainte de machiaj. Pentru aplicarea produselor de corecție, folosește  peria pentru anticearcăn F05  — aplică nuanța pe piele pălmuind ușor. După necesitate aplică produsul cu degetele. În final, aplică fondul de ten cu ajutorul buretelui de machiaj.

CE NUANȚE SĂ FOLOSESC?
Nuanța verde va ascunde orice roșeață sau coș. Nuanța violetă — va ajuta în lupta cu cearcănele și petele pigmentare. Iar nuanța galbenă — este o alegere perfectă, pentru a ascunde cercurile întunecate și chiar și roșeața ușoară. De asemenea, poți folosi nuanțele de portocaliu pentru a ilumina zona din jurul ochilor și a neutraliza nuanța albastră. Iata și magia culorilor!

Text: Foto: Oriflame