Cum să porți rujul cu efect metalic

Gama THE ONE Colour Stylist Ultimate a fost completată cu un nou ruj cu efect metalic mat. Galina Ilyina ne vorbește cu ce machiaj se combină noul produs și cum să îți alegi nuanța potrivită.

La baza noului produs THE ONE se află tehnologia inovatoare care combină intensitatea unui finisaj moale mat cu un finisaj lucios metalic pentru a adăuga vizual mai mult volum. Rujul se aplică ușor, are o nuanță bogată, se menține pe buze și le hidratează pe tot parcursul zilei.

Alege nuanța la fel cum alegi nuanța clasică Colour Stylist – apropo, rujul tău preferat are acum un ambalaj nou! Fă click pe link și vezi toate nuanțele atât a rujului clasic, cât și a celui metalic, de asemenea, poți alege și creionul potrivit.

Vezi toate nuanțele

Acord atenție tonului pielii și venelor de pe mâini pentru a alege nuanța potrivită.

Dacă venele sunt albastre sau violete și nuanța pielii este mai aproape de roz, caută nuanțe cu un ton rece (de exemplu Nude Platinum, Titanium Lilac, Iron Raspberry).

Vene albastre-verzui și tonul pielii mai aproape de galben – tonuri calde (Gold Metal, Heavy BronzeBrown Nickel).

Dacă nu poți determina nuanța venelor, cel mai probabil nuanța pielii tale este neutră. În funcție de iluminare, momentul zilei și anotimp, poate fi mai aproape de caldă sau rece. Tu poți experimenta cu orice nuanță!  

Vezi machiajul pe care l-am făcut cu noul ruj. Este ușor să porți metalic, dar există câteva trucuri:

  1. Pielea buzelor trebuie să fie moale și hidratată, pentru ca rujul să se așeze într-un strat uniform – pentru nuanțele radiate. Dacă buzele se exfoliază folosește un balsam hrănitor.
  2. Rujul metalic are nevoie de un contura clar – folosește un creion de buze care se potrivește rujului sau cât mai aproape de nuanța naturală a buzelor.
  3. Dacă ții frică să porți ruj metalic, începe cu un punct luminos pe centrul buzelor. Începe cu un ruj mat sau cremos și adaugă strălucire pe mijlocul buzei inferioare – un lifehack pentru a adăuga volum. Nu este necesar ca rujul metalic să fie de aceleași ton – încearcă o combinație contrastantă. De exemplu, roșu mat sau bordo + auriu metalic.
  4. Nuanța metalică aprinsă sau întunecată va deveni un accent deplin – nu recomand să-l combini cu machiajul strălucitor al ochilor sau obraji fardați. Pe de altă parte, o nuanță deschisă va completa perfect ochii fumurii.