Portfardul începătorului

Mascara, balsam de buze, și înainte — ți-e cunoscută povestea? Vrei să înveți arta machiajului, dar te pierzi în varietatea de produse și nu știi de unde să începi? Îți vom povesti, cum să accentuezi orice stil cu ajutorul machiajului, fără a petrece o oră întreagă în fața oglinzii și fără a cheltui o avere în acest sens. Ce zici, încerci?

1. MAGIA DIMINEȚII 
Trebuia să ieși din casă deja de 15 minute, dar abia ai finisat să-ți calci bluza și ai turnat cafeaua în cană. Despre ce fel de machiaj poate merge vorba? Unul rapid, simplu și proaspăt!

— Aplică un fond de ten ușor pentru a ascunde cearcănele întunecate sub ochi, roșeața, erupțiile cutanate. Dacă ești mulțumită de pielea ta -  limitează-te la pudră.
— Zâmbește și adaugă o nuanță deschisă pe obraz cu fardurile de ochi Colourbox — fii pe pace, cu acesta nu vei exagera. 
— Iar acum mascara. Rotește periuța spre sine cu aceleași mișcări, ca la aranjarea părului pe peria rotundă — astfel vei conferi volum genelor. Pe buze aplică un balsam cu o nuanță ușoară.

2. APARIȚIA ÎN PUBLIC 
Complicăm problema: după serviciu pleci la teatru, la o întâlnire sau la un cocktail cu prietenele. Câteva mișcări, și machiajul de zi se transformă în unul de seară.

— Continuă cu creionul pentru ochi pentru un aspect impecabil. E mult mai simplu decât să trasezi săgeți, dar are același efect și conferă profunzime privirii..
Acoperă pleoapele cu fardurile Colourbox și adăugă un alt strat de mascara. Aplică un luciu cu nuanța de piersic.  

3.IT'S MY PARTY
Te pornești la o serată? Încearcă să ieși din zona de confort! Nu este necesar să fii un artist de make-up de top, care să combine nuanțe de culori și rujuri strălucitoare. Fii veselă și mai îndrăzneață: este doar un machiaj, poți să-l speli în orice moment.

— Aplică pe toată pleoapa nuanțe de maro-deschis, aceasta accentuează orice culoare de ochi. Poți să aplici fardul de ochi chiar și cu degetul!
— Pentru buze alege un ruj de nuanță aprinsă. Dacă nu obții un contur neted, creion și pensulă subțire — cei mai buni prieteni.
— Nu uita de ojă: potrivește-l cu make-up-ul, ținuta sau accesoriile. 
Text: Foto: Oriflame