Cum să alegi rujul de buze

Finisare mat sau lucios, strat translucid, textură densă sau luciu – alegerea rujului potrivit poate fi o adevărată provocare. Studiază ghidul și reînnoiește-ți gentuța cosmetică.

1. DACĂ NU DOREȘTI SĂ STAI ACASĂ
În timp ce toata lumea intră în hibernare, tu îți scoți patinele din dulap și alergi afară? Adori plimbările romantice în zăpadă și sporturile de iarnă? Ne mândrim cu tine. Unicul lucru de care trebuie să ții cont, este că, pe timpul geros pielea se află în stare de stres, și cel mai mult suferă buzele. Folosește balsamul regenerant de buze SPF 12 Giordani Gold . Vitamina E, care intră în compoziția balsamului, hrănește buzele, acidul hialuronic hidratează, iar SPF-factor oferă protecție împotriva razelor solare (da-da, în timpul iernii acesta este, de asemenea activ, cu toate că pare incredibil). Dacă ai nevoie de un factor mai mare, atrage atenția la inovația — balsam protector hidratant de buze SPF 20 The ONE. Nuanța ușor strălucitoare îți va ajuta să creezi un aspect proaspăt și bine îngrijit, pentru că poți fi frumoasă în orice perioadă a anului.

2. DACĂ FAIMA BLOGGER-ILOR NU TE LASĂ INDIFERENT
Îți dorești să devii Diva de pe Instagram? Aceasta este imposibil fără un machiaj corect! Textura mată arată impecabil în poze. Optează pentru —  mousse-ruj lichid The ONE Lip Sensation Are o finisare mată la modă și o paletă trendy cu nuanțe intense. Nu-ți rămâne decât să aplici un filtru potrivit!

3. DACĂ ÎȚI DOREȘTI PUR ȘI SIMPLU SĂ RADIEZI
Nu vom nega: luciul este din nou în vogă. Dacă acesta ți-a lipsit și ție de mult timp, atunci nu irosi timpul și banii pe nimicuri — procură luciul de buze The ONE Power Shine. Strălucire orbitoare, nuanțe suculente, creștere vizuală în volum - acum nu numai că poți merge la discoteca anilor '90, dar poți merge și la plimbări cu prietenii și la petreceri cocktail. 

4. SAU SĂ VII LA LUCRU CA LA SĂRBĂTOARE
Look de afaceri – sună plictisitor? Noi avem un alt punct de vedere! La o întâlnire oficială sau un interviu de angajare poți fascina nu doar cu ajutorul profesionismului tău, dar, de asemenea, cu ajutorului stilului. Atenție: fascina, ci nu șoca, prin urmare, îți recomandăm să păstrezi nuanțele extreme până seara. Pe când paleta clasică și strălucirea nobilă   ale rujului de buze «Icoana stilului» Giordani Gold  — este anume ceea de ce ai nevoie.   

5. PENTRU CEI CARE SUNT ÎMPOTRIVA DIFICULTĂȚILOR
Ești deja confuză în aceste texturi și finisaje, vrei doar să găsești un ruj cool? Ține: rujul de buze The ONE Color Obsession este rujul potrivit, fără surprize. A rămas să alegi: nude sau drama. Și, de ce să alegi? Procură ambele!  

Text: Foto: Oriflame