Strălucire și un milion de aprecieri

În gama THE ONE a apărut un iluminator lichid IlluSkin – un produs indispensabil pentru a conferi pielii o luminozitatea aparte precum a starurilor instagramului. Expertul în frumusețe Oriflame, Galina Ilyina, ne vorbește despre cum să folosim noul produs.

Iluminatorul lichid THE ONE IliSkin este potrivit chiar și pentru începători: textura delicată poate fi ușor retușată și îți permite să creezi orice efect, de la strălucire naturală, la intensă. Produsul iluminează pielea datorită tehnologiei IlluSkin Glow – un amestec de pudră strălucitoare și pigmenți, și, de asemenea, este infuzat cu pantenol, extract din muguri de fag şi apă de kiwi ce îngrijesc pielea.

Iluminatorul lichid este indispensabil în machiaj pentru o fotografie sau selfie: subliniază liniile feței și creează efectul de piele radiantă precum a vedetelor de pe instagram. Utilizează aceste tehnici de aplicare individual, sau combine-le într-un singur machiaj – nu-ți fie frică să experimentezi!

1. Efect de strălucire din interior

Când dorești să adaugi strălucire pielii, amestecă fond de ten cu iluminator. Totul este mai simplu decât pare: nu e nevoie să torni, amesteci. Adaugă fondul de ten preferat (eu aleg THE ONE Everlasting Sync) și câteva picături de iluminator pe partea de silicon a buretei și începe să aplici. Produsele se amestecă în procesul de retușare.

2. Pomeți evidențiați și aspect radiant

Vrei mai multă strălucire? Adaugă iluminator pe zonele principalele ce ies în evidență: punctul cel mai înalt al pomeților, zona de deasupra și sub sprânceană, colțul interior al ochiului, vârful nasului, marcajul de deasupra buzei superioare.

3. Adaugă volum

Adaugă o picătură de iluminator nu numai în marcajul de deasupra buzei superioare, ci și în centrul buzelor: în felul acesta vei oferi volum buzelor. Dacă îți dorești și o privire mai misterioasă aplică o picătură de iluminator pe centrul pleoapei, aproape de linia de creștere a genelor – se poate și peste fard.

4. Imagine completă

Dacă decolteul și umerii sunt deschiși, aplică un pic de strălucire pe umeri și clavicule pentru a menține armonia machiajului. Pielea va străluci frumos la soare, precum și la lumina slabă a serii, iar imaginea va fi completă.

5. Efectul pielii elegante

Iluminatorul poate fi folosit nu doar pe față, ci și, pe corp! Adaugă câteva picături de produs în crema sau uleiul preferat de corp: acest lucru va oferi pielii o strălucire sănătoasă.