Secretul atractivității tale

Îți dorești să stabilești cu ușurință relații de afaceri, să-ți face prieteni noi sau să întâlnești sufletul pereche? Îți vom povesti cum să preiai controlul asupra situației și să descoperi secretul atracției.

Trebuie să înțelegi clar, ce îți dorești
Poveștile nu se termină în zadar cu o nuntă și o expresie vagă "și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți». Cum anume au trăit? Ce anume a făcut prințul, ce obiective au stabilit împreună și cum s-au tratat reciproc? Nu există o formulă universală de fericire: trebuie să-ți găsești formula proprie și apoi o persoană care privește în aceeași direcție. Scrie pe puncte ce aștepți de la un partener de afaceri, de la membrii de familie, de la iubit - și ce ești gata să oferi pentru relația ta. Nu urma șabloane și clișee: este important doar ceea ce te face fericită anume pe tine.

Începe să te iubești
Nu îți vom sugera să citești afirmații, să zâmbești privind în oglindă în fiecare dimineață (deși încearcă) și să mergi la masaj de două ori pe săptămână. Dragostea de sine te va învăța să înțelegi cu cine dintre noii prieteni trebuie să mergi mai departe. Creează un standard de aur a îngrijoirii de sine, urmează-l și verifică-l de fiecare dată când acțiunile altor persoane îți provoacă dubii. Nu tolera disconfortul și rămâi aproape doar de cei cu care te simți confortabil și bine — și fii gata să respecți limitele persoanei în cauză, ca răspuns.

 

Exploreaza lumea prin oameni

Fiecare persoană nouă în calea ta-este o poveste întreagă. Și dacă aștepți cu nerăbdare să cauți un loc pentru ca să incluzi o remarcă, iar după câteva ore îți uiți și numele, nu e un semn prea bun. Magnetismul este punctul culminant al interlocutorilor buni. Începe cu o audiere activă: încearcă să prinzi emoția, să adresezi întrebările potrivite și să îți amintești detaliile interesante. În adâncul sufletului, toți visăm să fim auziți — și de bună voie îi lăsăm mai aproape pe cei care ne oferă această oportunitate.

Găsește-ți propriul stil
Finalizează cu o serie de experimente și alegeți un stil în care te vei simți grozav. Nu urma tendințele, concentrează-te asupra caracterului, aspectului, gusturilor, valorilor. Învelișul exterior și mesajul interior ar trebui să se potrivească: astfel încât să îți intensifici impresia. Lasă câteva opțiuni cu adevărat vii, atunci cânde vei dori să acționezi invers: sparge șablonul și creează un contrast.

Folosește arma secretă.
Este dovedit științific că mirosurile pot schimba fundalul hormonal, provocând anumite emoții și determinându-te să acționezi. Mirosul transmite semnalele către creier mai rapid decât alte simțuri: noi percepem mirosurile cu o fracțiune de secundă mai devreme decât sunetele sau texturile. Cheia pentru a crea prima impresie este parfumul potrivit care îți va intensifica atractivitatea.

De exemplu, Magnetista — puterea impactului său este dovedită clinic! Ingredientul central al aromei-floarea luxoasă și neobișnuită a passiflorului-conține flavonoidul crizin, stimulând sentimentele și crescând cantitatea de testosteron la bărbați. Un studiu efectuat în laboratorul Spincontrol (Franța), care a implicat 33 de voluntari de sex masculin, a arătat o reacție pozitivă pronunțată la parfum. Activitatea creierului, mișcările ochilor și nivelul emoțiilor au fost măsurate în timpul testării. Arma secretă reală!

Text: Foto: Oriflame