5 moduri de a reduce hiperpigmentarea

Sub influența factorilor externi, pielea poate deveni ternă, iar tonul neuniform, indiferent de vârstă. Noi am pregătit 5 trucuri pentru a menține sub control problema hiperpigmentării și a altor modificări ale tonului pielii.

Alimentează-te corect

Include în dieta ta mai multe alimente vegetale. Cu siguranță, ai auzit de nenumărate ori că alimentația afectează starea pielii. Știai însă că alimentele bogate în antioxidanți, precum fructele și legumele, reduc radicalii liberi, vindecând astfel pielea și reducând petele de vârstă și alte semne ale tonului inegal al pielii?

Aplică întotdeauna FPS

Iubim soare pentru că ne încălzește și ne încarcă cu vitamina D, dar razele lui nu sunt întotdeauna prietenoase cu pielea noastră. Radiațiile ultraviolete sunt prima cauză a hiperpigmentării și a ridurilor timpurii. De aceea, aplică în fiecare zi produse cu FPS, chiar dacă afară este înnourat.

Reduce impactul mediului

Dacă locuiești în oraș, pielea ta este expusă zilnic la influențele negative ale factorilor externi, cum ar fi poluarea cu gaze de eșapament și praf. Când particule de praf se acumulează pe suprafața pielii, acestea pot provoca stres oxidativ, ceea ce duce adesea la hiperpigmentare. Cel mai simplu mod de a evita acest lucru este să nu te lenevești să curăți fața înainte de culcare, precum și să ai grijă de pielea ta cu produse special concepute pentru a te proteja de mediu poluat.

Întărește bariera de protecție a pielii

La fel cum pereții protejează casa de influențele externe, bariera lipidică a pielii îți menține starea sănătoasă și tonul uniform. În timpul nopții, apărarea naturală ajută pielea să se recupereze de tot ce a întâlnit în timpul zilei. Pentru a proteja bariera lipidică, asigură că pielea obține suficientă umiditate și folosește un produs special de întărire, cum ar fi niacinamidă.

Alege produse cosmetice pentru a uniformiza tonul

Dacă apar pete de vârstă și alte semne de ton inegal al pielii, cum ar fi roșeața, îngălbinirea și tonul tern al pielii, utilizează produse speciale concepute pentru a combate această problemă. Printre produsele pentru îngrijirea complexă NovAge, ți se va potrivi gama anti-pigmentare NovAge Brilliance Infinite Luminosity, aceasta reduce petele de vârstă cu 20%* și uniformizează tonul pielii – dovedit clinic.

Cum lucrează?

  • Tehnologia Skin Tone Regulator suprimă producția excesivă de melanină, reducând hiperpigmentarea și alte semne ale tonului inegal al pielii.
  • Extract de celule stem Plantago Lanceolata neutralizează efectele stresului oxidativ, redă vitalitate pielii și previne schimbarea culorii.
  • Complex hidratant: fiecare produs din gamă conține o component diferită care menține pielea hidrată pe tot parcursul zilei și o umple cu strălucire din interior.

*În baza testelor clinice folosind îngrijirea completă anti-pigmentare NovAge Brilliance Infinite Luminosity. Studiile clinice au fost efectuale la Institulul d'Expertise Clinique din Singapore în perioada 19 iunie 2020 – 11 septembrie 2020 cu participarea a 33 de femei.

Text: