Îndepărtăm machiajul în mod corespunzător

Dacă îndepărtezi machiajul incorect aceasta poate duce la erupții cutanate, pungi sub ochi și apariția timpurie a ridurilor, în general la nimic bun. Vorbim despre cum putem evita acest lucru pentru a nu strica, ci, din contra, a îmbunătăți starea pielii.

 ÎNDEPĂRTĂM MACHIAJUL DE PE FAȚĂ

Cea mai bună opțiune – un demachiant care este, de asemenea, un produs pentru îndepărtarea machiajului. Aplică-l pe față îndepărtând machiajul cu ajutorul degetelor sau cu un șervețel de muselină. Dacă folosești mult machiaj va trebui să repeți procedura de două ori. Nu uita să curăți pielea de la nivelul gâtului de fond de ten. Ai posibilitatea să utilizezi dispozitivul pentru curățarea pielii – astfel vei scăpa de machiaj, pori înfundați și vei obține o piele curată, radiantă. Procedura de curățare continuă folosind un tonic – pentru aceasta utilizează un disc de vată, acesta te va ajuta să înțelegi dacă măsurile luate au fost eficiente. 

ÎNDEPĂRTĂM MACHIAJUL DE PE BUZE ȘI ELIMINĂM URMELE RUJULUI REZISTENT

Folosește produsul obișnuit pentru îndepărtarea machiajului, pentru a elimina luciul – nu depune efort, pentru a nu deteriora buzele. După aplică pe buze balsam multifuncțional Tender Care și lasă-l pentru trei minute. Umezește o cârpă cu apă călduță și îndepărtează urmele de machiaj. Spală-te pe față și lasă buzele să se usuce în mod natural apoi aplică un alt strat de balsam. 

ÎNDEPĂRTĂM MACHIAJUL OCHILOR REZISTENT LA APĂ

Vei avea nevoie de un produs pentru îndepărtarea machiajului ochilor rezistent la apă – aplică-l pe un disc de vată și apasă în jos pe pleoapă timp de zece secunde, în acest timp produsul va acționa și machiajul va putea fi îndepărtat. Spală fața și repetă. Nu freca ochii deoarece acest lucru poate duce la roșeață, riduri și căderea genelor. Apoi repetă același lucru pe genele de jos și îndepărtează ultimele rămășițe de rimel cu un bețișor cu vată. 
Text: Foto: Getty Images