Cum să porți rujul cu efect metalic?

Începe sezonul de vacanță, și asta înseamnă - că e timpul să strălucești! Din fericire, tendința pentru rujul cu efect metalic nu ne va lăsa încă. Nu-l purtați pentru că vă este frică să fiți ca un cyborg? Nu vă lăsați să vă temeți, urmați sfaturile noastre și luați parte la petrecerea plină de farmec!

1. PREPARĂ PIELEA PENTRU APLICAREA RUJULUI
Aplicați un strat subțire de balsam hidratant pentru a crea o bază netedă. Folosește primer-ul sau concelear-ul pentru a stupa întunecimea buzelor. Acest pas vă va ajuta să dezvăluiți mai bine culoarea rujului și să îi sporiți durabilitatea.

2. CONTUREAZĂ BUZELE
Folosește creionul de buze — rujul metalic are nevoie de un contur clar. Un mic truc: alegeți culoarea creionului cât mai aproape posibil de nuanța naturală a buzelor.

3. ALEGE ÎNȚELPT
Nu vrei să riști? Alegeți o nuanța metalică a culorilor care ți se potrivesc. Nuanța argintie i se potrivește unei persoane ce are o culoare a tenului rece. Nuanța argintie și bronz — i se potrivesc persoanelor cu un ten de culoare cald. Și dacă ai pielea bronzată cu o nuanță măslinie - ești norocoasă, poți alege orice ruj!

4. AMESTECĂ
Look-ul nu trebuie să fie extravagant. Dacă sunteți un fan al machiajului mai modest, combinați texturile metalice cu cele mate și semi-mate fără glitter. Un strat de ruj metalic pe partea de sus a unui mat în centrul buzelor va adăuga volumul și expresivitatea. Dacă vrei să obții un asemenea look, alege rujul metalic Giordani Gold.  

5. PUNE ACCENTUL PE BUZE
Rujul metalicîși accentuează machiajul. Iar restul machiajului păstrează-l în tonuri neutre și pune tot accentul pe buze!

Text: Foto: Sarah Wennerhead