CUM SĂ ALEGI CADOUL PERFECT PENTRU EL

Este iubitul tău și cel mai bun prieten. Și chiar dacă îl cunoști mai bine ca oricine, tot îți este greu să alegi un cadou potrivit. Dar nu te îngrijora – editorul nostru Katya Vetrova vine în ajutorul tău! Urmărește sugestiile ei de cadouri în funcție de personalități

CUNOSCĂTORUL

Din prima zi în care v-ați cunoscut, nu a încetat niciodată să te surprindă. Știe fiecare spectacol din oraș, te invită la cele mai bune restaurante și adoră să călătorească peste tot în lume. Pe scurt: este un expert în tot ceea ce face! Cadoul ideal pentru un asemenea cunoscător este noul Giordani Gold Notte cu note nobile de vetiver negru, citrice italiene și cafea neagră.

JUMĂTATEA TA

Dacă ar fi posibil, nu v-ați despărți niciodată. Nici măcar pentru o zi. Sunteți două jumătăți iar viața este mult mai frumoasă când sunteți împreună. Pentru o astfel de conexiune puternică, o să ai nevoie să alegi ceva foarte personal și cu o însemnătate emoțională. Deci ce alt cadou poate fi mai potrivit dacă nu parfumurile pentru cuplu? Aromele seducătoare ale So Fever Her și So Fever Him sunt perfecte pentru două spirite unite de pasiune.

OMUL PE CARE TE POȚI BAZA 

Unii oameni sunt mereu acolo pentru tine. Indiferent de situație. Iar iubitul tău este exact acest gen de persoană. Te face să te simți în siguranță și plină de încredere în viitorul vostru împreună. Dar știi că oamenii care au în permanență grijă de ceilalți, au la rândul lor nevoie de atenție. De aceea ai putea alege drept cadou setul  North for Men «North for Men»
sau «North for Men Original» ce include produse ce răspund tuturor nevoilor de îngrijire a pielii și părului bărbaților. Astfel îi vei demonstra că și tu ai grijă de el.

ATRĂGĂTORUL

Iubitul tău are un fizic senzațional și la fel ca și tine, știe că a arăta bine presupune efort. Așa că de sărbători, dăruiește-i setul de îngrijire a pielii NovAge Ecollagen. Pentru că deși pielea bărbaților este cu 25 % mai groasă decât cea a femeilor datorită testosteronului, pe măsură ce îmbătrânesc, și bărbații se confruntă cu probleme legate de subțierea, uscarea și ridarea pielii.  Așadar o rutină de îngrijire a pielii este esențială atât pentru femei cât și pentru bărbați. Poți afla mai multe din editorialul nostru: «Rutina de îngrijire a pielii pentru bărbați».


Text: