Cum să alegi un parfum pentru o seară în oraș

Urmează să ai o întâlnire specială? Ai nevoie de câteva sfaturi legate de ce parfum să porți pentru această ocazie? Atunci acest articol este pentru tine! Mai jos am enumerat aromele potrivite pentru fiecare etapă a relației tale. Bucură-te de acestea!

PRIMA ÎNTÂLNIRE

Calmează-ți starea de nerăbdare caracteristică unei prime întâlniri cu mirosul de iasomie, care este un binecunoscut calmant al stresului și anxietății. Aflat la baza multor parfumuri elegante, iasomia are o aromă proaspătă, florală care inspiră o senzație de lux fără a fi copleșitoare. În cazul în care întânirea decurge bine, iasomia este de asemenea recunoscută pentru stimularea dorințelor.

Încearcă: Eclat Femme

O RELAȚIE COMPLICATĂ

În cele mai noi relații, există o etapă de „suntem împreuna, nu suntem împreună“. Un moment în care există exclusivitate, dar nu neapărat oficială. Pentru această perioadă plină de dorințe și în același timp ambiguă, îți vei dori un parfum care să scoată în evidență carisma feminină.

Alege: My Destiny

PERIOADA LUNII DE MIERE

Leagă sentimentul de a fi îndrăgostit lulea de cineva, de un parfum care este proaspăt și deosebit de  senzual în același timp. Încearcă mix-urile orientale - acestea sunt cele mai ademenitoare!

Aplică: Love Potion Secrets 

PARTENERI PE TERMEN LUNG

Ai auzit că după un timp, cuplurile începe să semene între ele? Acest lucru se datorează faptului că partenerii pe termen lung au tendinta de a imita stilul de viață al celuilalt, cum ar fi manierele și expresiile faciale pe măsură ce se apropie tot mai mult unul de celălalt. Sărbătorește aceste similitudini cu arome complementare de la Giordani Gold.

Pentru amândoi: Giordani Gold Original și Giordani Gold Man

ANIVERSARE

Trandafirul reprezintă un simbol al iubirii veșnice. Astfel încât, ce altă modalitate mai bună pentru a comemora aniversarea ta decât cu un parfum Volare care are la bază aroma de trandafir?

Poartă: Volare

Text: Foto: Anna Mårtensson