Ce porți în portfrard în vacanța de vară?

Pare greu să-ți completezi portfardul pentru concediu, mai ales când ai atâtea produse preferate, noi însă te ajutăm să iei cu tine doar produsele de care ai cu adevărat nevoie.

LA PLAJĂ
O plajă ruptă din rai presupune aproape întotdeauna un zbor lung. La ieșirea din aeroport, te întâmpină un peisaj fermecător și pozele pe care le faci îți evidențiază pielea uscată, obosită și lipsită de vitalitate. Așa că ia cu tine măcar o mască de față pentru o regenerare rapidă și poze interesante. 

Protejează-ți pielea de radiațiile UV, scăzând treptat gradul factorului de protecție SPF de la 50  la 30 , aplică o loțiune specială după expunerea la soare pentru uniformizarea și menținerea bronzului. 
Pentru duș, optează pentru un produs cu proprietăți hrănitoare, care nu va trauma pielea sensibilă după expunerea la soare și oferă hidratare complexă. Sfatul nostru e să alegi noul gel de duș  VitaCare  cu vitamina Е. 
Pentru că la plajă nu te machiezi ca de obicei, ia cu tine: kitul pentru sprâncene , rujul rezistent cu finisare mată   și vei fi mai mult decât mulțumită.

LA MUNTE
Peisajele impresionante, rucsacul greu pe umeri, aerul muntos — chiar dacă nu ești dispusă să efectuezi proceduri beauty, dar totuși dorești să-ți evidențiezi frumusețea, noi îți oferim soluția perfectă.  Trusa corectoare   pentru față, rimelul rezistent   și șamponul uscat pentru volum  — este tot de ce ai nevoie pentru selfie-urile frumoase! Aplică neapărat un produs cu SPF pe toate zonele descoperite, în special pe față  și buze . Și nu în ultimul rând, relaxează-te: peisajele frumoase nu presupun prezența imaginii unui hotel de 5* sau a unei căzi cu spumă. Escapadele la munte sunt o amintire pentru totdeauna!

ÎN ORAȘ
Descoperă arhitectura deosebită a orașului. Să te pierzi pe străzile ascunse ale orașului vechi, să vizitezi toate muzeele și restaurantele  - iată un plan minunat pentru aventurile tale urbane! Cu siguranță, ai nevoie de un aliat de nădejde sub forma unui antiperspirant cu protecție și o loțiune intens hidratantă pentru tălpi  pentru a-ți revigora și relaxa picioarele după aceste plimbări lungi. 
Poartă cu tine aroma aventurii  , astfel mirosul ei se va asocia întotdeauna cu acest concediu, iar amintirile vor fi parfumate.  
Alege o cremă hidratantă corectoare cu un grad de protecție înalt SPF , iar pentru un machiaj rapid, pune în portfard farduri cremă pentru pleoape : doar câteva trucuri îndrăznețe pentru a-ți accentua frumusețea! 

Text: Foto: Oriflame