5 lifehack: make-up complet cu luciu de buze

Aplică fondul de ten preferat – și începe să creezi! Galina Ilyins, expertă în frumusețe Oriflame ne arată cu să realizăm un machiaj folosind un singur produs.

Ca iluminator

Cu ajutorul luciului de buze poți crea efect la modă de piele umedă – acest truc îl practică make-up artiștii în culisele prezentărilor de modă și la filmările pentru reviste. Adaugă o picătură de luciu pe vârful degetelor și împrăștie-l pe cel mai înalt punct al pomeților, deasupra și sub sprâncene. Poți juca cu gradul de strălucire alegând textura dorită: de la lucios la strălucitor. Eu folosesc „Crystal Nude” de la THE ONE: o textură ușoară ce se aplicată uniform și este non-lipicioasă.

Ca un top pentru pleoape

Efectul umed pe pleoapă poate fi purtat nu doar la o petrecere – încearcă acest machiaj și ziua! Pentru machiajul de dimineață alege culori apropiate tonului pielii:, bej, roz pal, piersic. Pentru ieșirea de seară experimentează cu nuanțele de pomușoare, cireșe.

Important: acest machiaj este potrivit numai pentru fetele cu pleoapă deschisă. Aplică produsul într-un strat subțire cu mișcări de tapotare.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ca gel de sprâncene

Lifehack pentru cei care nu au la îndemână un gel special pentru aranjarea sprâncenelor - de ajutor poate fi un luciu transparent cu nuanță de bej. Folosind o perie aranjează firele de păr în direcția necesară, după care ia un pic de luciu pe perie și mai treci o dată peste sprâncene. Particulele sclipitoare îți va face sprâncenele mai voluminoase și mai proeminente. 

Dacă folosești creion sau fard pentru sprâncene, începe cu ele, iar aranjarea părului și luciu vor fi ultimul pas.

Ca plumper pentru buze

Luciul – este cele mai  bun produs pentru mărirea vizuală a buzelor. Aplică luciul pe centrul buzelor și retușează un pic marginile. Pentru a îmbunătăți efectul, vopsește marginile exterioare ale buzelor și colțurile cu un ruj mat cu o nuanță mai închisă. 

Ca un fard de obraz

Un luciu de buze de aproape orice nuanță poate fi utilizat în locul fardului de obraji. Nuanța translucidă și textura delicată cu o nuanță ușoară, se contopesc literalmente pe piele – nimeni nu va observa că te-ai fardat.

Aplică un pic de luciu pe mână și lasă produsul să se încălzească de la piele – astfel se va distribui mai ușor. Cu o perie moale, pufoasă, aplică luciul pe obraji. Retușează dine dinspre centru spre tâmple.  

 

Încercați diferite nuanțe și nu vă fie teamă să experimenteze cu machiaj! Vezi mai multe lecții utile în SCOALA DE FRUMUSETE ORIFLAME !