Rujul mat la care ai visat

Tendința buzelor cu finisare mată se menține de câțiva ani – și tot de atâta timp căutăm rujul perfect mat care nu usucă, nu curge, rezistă și în același timp are grijă de buzele noastre. Și se pare că este cu adevărat posibil!

Îți prezentăm noul ruj mat Giordani Gold Iconic cu o textură catifelată, seducătoare și ingrediente hidratante care fac nuanța bogată, confortabilă pe buze. Paleta cuprinde nuanțele clasice mate care completează aspectul în orice stil: de la neutru la prun, de la fucsia la burgund retro.

Senzația de buze îngrijite se obține prin efectul combinat ale ingredientelor hidratante. Extractul de Nu-mă-uita hrănește, protejează, netezește și îmbunătățește starea buzelor, făcându-le mai hidratante și moi. Un amestec de uleiuri de mere italiene și argan ce conțin acizi grași benefici și vitamine care restabilesc pielea delicată, iar FPS 15 protejează de razele UV.

Un finisaj mat sofisticat se datorează texturii moi pudră care devine mată și nu usucă buzele.

Trei pași pentru un aspect mat perfect

Rujul mat necesită o anumită pregătire: o nuanță aprinsă va sublinia imperfecțiunile, dacă nu creezi o bază pentru aceasta. Minimul ideal: un fond de ten care va ascunde roșeața și urmele de oboseală, rimel ușor pentru a da expresivitate aspectului și un fard natural cu o ușoară strălucire.

  1. Fondul de ten Giordani Gold Metamorphosis: textură cremoasă ce la contact cu pielea se transformă în pulbere și asigură o acoperire densă pentru întreaga zi, fără a fi nevoie de retușuri.
  2. Evidențiază-ți genele cu mascara Giordani Gold Incredible Length. Nu vom folosi umbre sau un dermatograf: buzele trebuie să fie centrul atenției.
  3. Adaugă un pic de perle bronzante Giordani Gold pe pomeți: pentru un ton auriu folosește Luminous Peach, iar Sublime Radiance se va potrivi tuturor.
Text: