Răsfață-te: 4 modalități de ați îngriji pielea

Pentru ca îngrijirea pielii să dea rezultate iubește-te și nu uita să te răsfeți. În continuare găsești 4 modalități prin care poți face asta.

1. Exfoliere

Curățarea puternică a pielii, cel puțin o dată pe săptămână – este o modalitate foarte bună de ai arăta pielii că o iubești. Prin exfoliere îndepărtezi celulele moarte ale pielii ceea ce duce la îmbunătățirea texturii, al tonului și previne apariția iritațiilor.

Recomandăm: Gelul exfoliant pentru față NovAge

2. Masaj

Dacă nu ești obișnuită să-ți masezi fața asigură-te că începi acum. Această procedură te va ajuta să îmbunătățești circulația sangvină și a oxigenului, va elimina toxinele iar în același timp este incredibil de relaxant. Ia aminte că nu trebuie să masezi pielea uscată. Folosește un ulei facial pentru a evita iritația. Aplică pe pielea feței cu mișcări ușoare, de jos în sus aceasta oferindu-vă un efect de lifting vizibil.

Recomandăm: dispozitivul de curățare facială Skin-Pro

3. Măști

Măștile de față, probabil, sunt cel mai întâlnit remediu de îngrijire a pielii. Sunt ideale pentru persoanele ce își doresc salonul de frumusețe chiar la ei acasă. În funcție de nevoile pielii tale – poți alege orice mască: pe bază de argilă pentru tenul gras, aloe vera pentru tenul uscat etc. De asemenea încearcă măștile multiefect pentru a rezolva mai multe probleme printr-o singură utilizare.

Recomandăm: Măștile Love Nature

 

4. Uleiuri

 

Pielea ta merită tot ce e mai bun, și dacă ar fi un produs care să merite toate investițiile, acela ar fi uleiul facial. Uleiurile oferă un plus de antioxidanți, vitamine și agenți hrănitori pentru toate tipurile de piele, la final având o pielea luminoasă. Utilizează uleiul facial sau aplică-l cu  crema hidratantă.

Recomandăm: Capsule cu ulei facial NovAge Nutri6 

Text: Foto: Getty Images