5 măști faciale, de care ai nevoie.

Acestea te relaxează, îți acordă o îngrijire intensă și 15 minute legitime de una singură, cu serialele preferate după o zi grea. Măștile! Aveți nevoie de o multitudine de măști , pentru diferite condiții și în dependență de necesitățile pielii. Vă ajutăm să alegeți masca potrivită!

De Gel
Este pur și simplu perfectă atunci, când pielea ta arata obosită. Ore în șir la calculator, o săptămână grea sau o petrecere până dimineața - știm cum să ajutăm pielea să se revigoreze! Măștile cu gel sunt îndrăgite pentru textura lor ușoară, hidratarea instantanee și tonifierea. Încearcă acum inovația  Love Nature cu portocale și smochine: extractele de plante din compoziția sa vor conferi luminozitate pielii. Și ce aromă!

Lifehack : lasă masca în frigider pentru 10-15 minute înainte de aplicare. Efectul revigorant te va ajuta să faci față edemelor. 

De argilă
Din timpuri străvechi, argila este folosită pentru curățarea profundă a pielii: proprietățile sale benefice erau cunoscute încă în Egiptul Antic. Efectul este confirmat de milenii! Măștile pe bază de argilă echilibrează pielea și trag impuritățile din pori și, prin urmare, sunt deosebit de utile pentru pielea grasă, combinată și problematică. Mаscа de curățare de argilă cu orez și ceai alb — un salvator real împotriva punctelor negre.

Lifehack: masca de argilă va funcționa mult mai eficient dacă înainte de aplicarea ei pielea va fi aburită și porii deschiși. Ține un prosop cald pe față sau fă o baie de aburi. Contraindicat pentru pielea sensibilă, cu vase dilatate, tendință la cuperoză și rozacee. 

De Cremă
O senzație de uscățime îți poate strica starea de spirit pentru întreaga zi: persoanele cu pielea cu adevărat uscată vor înțelege acum despre ce merge vorba. Cât de plăcut este să aplici un strat dens de mască delicată, nutritivă și să simți cum aceasta îți calmează pielea! Măștile de cremă hidratează intens pielea, o hrănesc, îndepărtează particulele exfoliante și îi oferă îngrijire datorită ingredientelor naturale din compoziția sa. De exemplu, zmeură și mentă ca în noua mască Love Nature
Lifehack: 
nu te spăla pe față după aplicarea măștii de cremă. Este suficient să îndepărtezi rămășițele cu un prosop de hârtie sau un prosop umed - în acest fel pielea va obține și mai multă hidratare și îngrijire

De țesătură

O tendință fierbinte în îngrijirea pielii, care nu are de gând să cedeze. Avantajul unei astfel de măști este reprezentat de ingredientele active într-o concentrație ridicată, care penetrează profund pielea datorită texturii lichide a serului și a bazei tisulare. Măștile de țesături au cea mai mare varietate de efecte, de la hidratare simplă la cea cu efectul anti-age. Și cel mai important, ele nu trebuie înlăturate, deci, prin urmare, le poți folosi oriunde! Într-un scaun de avion, la o petrecere a fetelor în SPA și în baia privată. Nu știi de la care să începi? Încercați versiunea de bază:  mască antioxidantă cu rodie și struguri . Este utilă nu numai pentru pielea ta, ci și pentru planeta noastră: masca este confecționată dintr-o țesătură ecologică, bazată pe fibre de lemn ultrafine.
Lifehack: 
serul rămas poate fi aplicat pe gât,zona decolteu, mâini, coate și chiar genunchi - zone care, pe lângă față, sunt primele care îmbătrânesc și au nevoie de îngrijire suplimentară.

De noapte
Noaptea, pielea este cea mai susceptibilă la ingredientele active. Tu dormi iar frumusețea ta avansează - cum să nu folosești astfel de bonusuri oferite de natură! În nici un caz nu lăsa masca obișnuită pe timp de noapte-ai nevoie de un produs conceput special pentru aceasta. De exemplu,  masca de noapte NovAge  cu acid hialuronic și uleiuri nutritive.

Lifehack:  
utilizează această mască nu separat, ci ca o etapă de îngrijire complexă. Aplică în loc de cremă de noapte 1-2 ori pe săptămână, când ai nevoie de un adevărat vis de frumusețe: pe pielea pregătită, masca va funcționa mult mai bine.