5 măști faciale pe care trebuie să le încerci

Ele relaxează, oferă o îngrijire intensivă și 15 minute doar pentru tine după o zi grea. Măști! Niciodată nu sunt prea multe, ele sunt pentru diferite necesități ale pielii. Mai jos îți oferim câteva sfaturi pentru ați ușura alegerea.

MASCA PE BAZĂ DE ARGILĂ

Măștile pe bază de argilă sunt foarte bune pentru pielea care necesită o curățare profundă: proprietățile benefice ale argilei sunt cunoscute încă din Egiptul Antic, iar efectul lor este confirmat de milenii. Măștile de argilă echilibrează pielea și scot impuritățile din pori, ceea ce înseamnă că sunt potrivite în special pentru pielea grasă, combinată și problematică.  Îți recomandăm Masca pentru față cu argilă verde, urzică albă și extract din brusture – ajută eficient împotriva luciului inestetic.

Lifehack: masca de argilă va fi mai eficientă dacă înainte de aplicare vei deschide porii prin aburirea pielii. Ține un prosop cald pe față sau fă o baie de aburi. Contraindicat pentru pielea sensibilă cu vase dilatate, tendință de rozacee sau rozacee.

MASCA-GEL

Ideala atunci când pielea este obosită. Multe ore la computer, o săptămână dificilă sau o petrecere până dimineața – știm cum să ajutăm pielea să se restabilească.

Măștile-gel sunt concepute pentru a răcori și hidrata pielea, lăsând-o să se simtă proaspătă, tonifiată. Îți sugerăm să încerci Masca-gel pentru față cu extract portocale şi smochine organice, Love Nature – îți vei simți pielea energizată. Și ce aromă!

Lifehack: pune masca la frigider cu 10-15 minute înainte de aplicare. Efectul revigorant va ajuta să faci față edemelor.

MASCĂ CREMOASĂ

Sentimentul de etanșeitate poate strica starea de spirit pentru întreaga zi: persoanele cu piele uscată vor înțelege. Cât de plăcut este să aplici un strat generos de o mască blândă și hrănitoare și să simți cum se calmează pielea. Măștile cremoase hidratează intens pielea, o hrănesc, combat exfolierea datorită ingredientelor naturale din compoziție. De exemplu, zmeura și menta din noua mască Love Nature.

Lifehack: nu spăla fața după masca cremă. Pur și simplu îndepărtează resturile cu un prosop de hârtie sau un prosop umed – în acest fel pielea va fi și mai intens hrănită și îngrijită.

MASCA TIP ȘERVEȚEL

Măștile tip șervețel au devenit din ce în ce mai populare. Și este ușor de înțeles de ce. Aceste șervețele ușoare sunt impregnate cu substanțe de înfrumusețare care pătrund adânc în piele datorită texturii lichide a serului. Măștile tip șervețel au cea mai mare varietate de efecte, de la o simplă hidratare până la anti-age. Și cel mai important nu trebuie spălate – ceea ce înseamnă că pot fi folosite oriunde! În avion în timpul unei curse lungi, la o petrecere între fete sau sesiune spa acasă. Nu știi cu care să începi? Încearcă una de bază: mască antioxidantă cu rodie și struguri. Este benefică nu doar pentru pielea ta, dar și pentru planetă: masca este confecționată din țesătură ecologică, bazată pe fibre din lemn ultrafine.

Lifehack: serul care rămâne în pachețel poate fi aplicat pe gât, zona decolteu, mâini, coate și chiar genunchi – zone care, pe lângă față, sunt primele care îți arată vârsta și au nevoie de îngrijire suplimentară.

MASCA DE NOAPTE

Noapte, pielea este cea mai susceptibilă la ingredientele active. Prin aplicarea unei măști de noapte, pielea va primi toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a arăta fabulos dimineața. În nici un caz nu lăsa masca obișnuită pe noapte – ai nevoie de un produs conceput special în acest sens. Noi adorăm Masca de noapte cu efect intens revitalizant NovAge - este ca și cum ai beneficia de 8 ore de somn de înfrumusețare într-un recipient protector și în plus reduce vizibil orice semne de oboseală.  

Lifehack: utilizează această mască ca o etapă de îngrijire complete. Aplică-o în loc de crema de noapte de 1-2 ori pe săptămână, când își dorești un somn de frumusețe: pe pielea pregătită, masca va acționa mai bine.