Cinci măști faciale pe care trebuie să le încerci

Nu e nevoie de o ocazie specială pentru a aplica o mască de față. În schimb, încearcă să le introduci în rutina săptămânală și să adaptezi masca în funcție de starea în care se află tenul tău. Iată cinci măști pe care trebuie neapărat să le încerci!

1. MASCA PE BAZĂ DE ARGILĂ
Măștile pe bază de argilă sunt foarte bune pentru pielea care are necesită o curățare profundă și sunt potrivite în special pentru pielea grasă.  Caută ingredientul Bentonite - este renumit pentru proprietățile sale purificante și pentru echilibrarea supra-producției de sebum (care cauzează apariția punctelor negre și galbene).

Își va plăcea:
1 Exfoliant & 2 Mască purificatoare pentru faţă Pure Skin 
Mască de faţă cu efect de îndepărtare a punctelor negre Pure Skin  
Mască pentru faţă cu argilă şi extract din brusture Love Nature

2. MASCA HIDRATANTĂ
Dacă simțiți că pielea ta are nevoie de îngrijire suplimentară, încercați măști nutritive. Ele sunt o combinație perfectă cu oricare tip de cremă, te vor ajuta să asiguri strălucirea sănătoasă a pielii. Aplicați o mască hrănitoare, activați muzica relaxantă, luminați o lumânare cu parfumul preferat și relaxați-vă pentru câteva minut .

Pentru orice gust și buget
:
Mască facială EcoBeauty
Mască hrănitoare pentru faţă Essentials

Mască cremoasă pentru faţă cu extract din ovăz Love Nature

3. MASCA-GEL
Măștile de față pot înfrumuseța în moduri diferite. Comparativ cu măștile de curățare de mai sus, măștile-gel sunt concepute pentru a răcori și hidrata pielea, lăsând-o să se simtă proaspătă.

Vă recomandăm: Mască-gel pentru faţă cu extract din castravete Love Nature

4. MASCA DE NOAPTE
Aspectul împrospătat nu a fost niciodată mai ușor de realizat ca acum. Prin aplicarea unei măști de noapte, pielea va primi toate substantele nutritive de care are nevoie pentru a arăta fabulos dimineața. 

Noi adorăm Mască de noapte cu efect intens revitalizant NovAge - este ca și cum ai beneficia de 8 ore de somn de înfrumusețare într-un recipient protector și în plus reduce vizibil orice semne de oboseală. !

5. MASCA TIP ȘERVEȚEL
Odată cu nebunia produselor de înfrumusețare coreene, măștile tip șervețel au devenit din ce în ce mai populare. Și este ușor de înțeles de ce. Aceste șervețele ușoare sunt impregnate cu substanțe de înfrumusețare și sunt foarte ușor de utilizat. Trebuie doar să o scoți din plic și să o aplici pe față curată. Asta e tot! Încearcă Masca presată în combinație cu o loțiune tonică, cremă sau mască nutritivă.

Text: Foto: Getty Images