Mirosul fericirii: alegeți un parfum pentru anul 2019 conform semnului zodiacal

Se spune că alegem persoana iubită după miros. Este timpul să vă actualizați dulapul de parfumerie până în 2019 - află ce miros poate aduce noroc în dragoste conform semnului zodiacal.

BERBEC (21 MARTIE – 20 APRILIE)
Pace și liniște - în noul an, Berbecul așteaptă stabilitatea în dragoste. Relațiile vor fi profunde, sufletești și apropiate, iar cei care nu au cunoscut încă un iubit vor începe o relație de dragoste cu ei înșiși: se așteaptă oportunități de creștere și surprize. Sprijină armonia internă cu apa de parfum Amber Elixir cu note de vanilie, coacăz negru, heliotrop și lemn de santal - senzualitate și seninătate într-o sticlă.

TAUR (21 APRILIE – 20 MAI)
În noul an, vei învăța să-ți înțelegeți mai bine partenerul și să faci compromisuri, dar în același timp să rămâi fidelă ție. Taurii singuri, fiți pregătiți: puteți întâlni omul de vis în cel mai neașteptat loc. Nu-ți fie frică să mergi la pâine fără make-up, dar nu uita de aroma seducatoare — a apei de parfum Luminescence pe baza acordurilor "încărcătura electrică" te va ajuta să ieși în evidență în orice situație.

GEMENI (21 MAI – 21 IUNIE)
Discutați despre un film, faceți reparații, mergeți într-o călătorie cu mașina - partenerul perfect pentru dvs. în primul rând este cel mai bun prieten cu care puteți fi tu și împărtăși aventuri. Purtați aromă veselă Friends World For Her cu note de zinnia „Miss Butterfly”, piersic și vanilie, pentru ca el să te recunoască în mulțime.

RAC (22 IUNIE –  22 IULIE)
În noul an, este în sfârșit timpul pentru hobby-uri și proiecte la care visezi de mult timp. Stelele promit o revoltă de energie creatoare și calm în dragoste - relații sunt armonioase, fără răsturnări majore și conflicte. Procură aroma Live In Colour într-o sticlă neobișnuită. Rozmarin roz, coacăz roșu și coji de portocale - ceea ce aveți nevoie pentru o natură creativă!

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)
Cină romantică sau pregătire de prezentare? În noul an, veți fi sfâșiat între muncă și viața personală. Ascultați-vă inima - ea îți va spune cum să stabilești prioritățile - și să aveți grijă de voi însuși, astfel încât să aveți suficientă forță pentru tot. Apa de toaletă Lucia Bright Aura cu note coacăză alb și cedru va da energie la momentul potrivit.

FECIOARĂ (23 AUGUST – 23 SEPTEMBRIE)
În noul an, Fecioara are toate șansele să întâlnească partenerul. Principalul lucru este să fii deschis, să nu faci concluzii rapide și să nu stai în patru pereți. Un party deasupra unui acoperiș? Plecați deja! Master class de culinariat? De ce și nu! Ieșiți mai des și folosește spray-ul de corp VIP Club Ibiza: un nor de aroma de vanilie-fructe pentru steaua oricărei petreceri.

BALANȚĂ (24 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)
Dacă este făcut vreodată un film despre viața ta, acțiunea va avea loc cu siguranță în 2019 - este atât de plină de evenimente. În centrul jocului este - dragoste, romantism, pasiune. Se pare că lumea se învârte în jurul tău și toți cei mai buni oameni îți sunt la picioarele tale. Accentuează-ți senzualitatea cu parfumul Sublime Nature Tonka Bean în vaza boabelor de tonka.

SCORPION (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)
Ați parcurs un drum lung în căutarea fericirii, dar de data aceasta a fost aproape. Сolegul jenat pe care nu l-ai luat în serios, un prieten din copilarie sau un vecin de bancă de la cursuri de limba engleză. Ajută-i să te vadă dintr-o parte neașteptată: poartă o aromă îndrăzneaață și periculoasă. Spre exemplu, aroma lemnoasă On The Edge cu note de albăstrele și portocale.

SĂGETĂTOR (23 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)
Te-ai concentrat mult pe carieră și pe afaceri, mișcându-ți viața personală pe al doilea plan. În noul an, inima își va face demersul: vă așteaptă întâlnire plăcută.Fiți atent și nu vă grăbiți să vă deschideți imediat — intriga va alimenta doar curiozitatea. Poartă o aromă caldă și nobilă cu note de oud — spre exemplu, Women's Collection Mysterial Oud.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
Dacă ați visat mai devreme despre buchete, serenade sub fereastră și tatuaje cu numele dvs., prioritățile se vor schimba: în 2019 veți începe să apreciați confortul, liniștea și intimitatea. Sunteți ceea ce sunteți, și doriți ca partenerul dvs. să vă aprecieze pentru feminitate și temperament ușor — evidențiază-le cu aroma Eclat Mon Parfum bazat pe o notele exclusiviste DeLaire Boudour de iris alb regal.

VĂRSĂTOR (21 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)
Schimbi locul de muncă, culoarea părului, orașul, hobby-ul? În noul an, te vei căuta în mod activ pe tine și vei încerca ceva la care nu te puteai gândi niciodată înainte. În această poveste de evenimente, nu veți observa imediat apariția omului în viața voastră, dar el va fi acolo în ciuda oricărei încercări. Alegeți un parfum de vacanță care aduce un sentiment de minune: Wonder Flower cu note de pepene galben, iasomie și ciclamen.

PEȘTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
E timpul pentru decizii îndrăznețe. Dacă ești obișnuită să fii mereu tăcută , atunci a venit timpul să ieși din zona de confort — doar în afara аcestei zone vei întâlni adevăratele minuni. Vorbiți la o întâlnire importantă, schimbați complet imaginea, faceți o excursie peste ocean - anume curajul tău va atrage omul tău de vis. Poară aroma  Amazing Paradise cu o notă unică a florii din Ecuador "paradis drop" - spiritul călătoriilor îndepărtate va fi întotdeauna cu tine.

Text: Foto: Oriflame