Parfumul potrivit semnului tău zodiacal pentru 2018

Începe un an nou și te afli în căutarea unui parfum nou. Ce modalitate mai potrivită există decât să lași în seama astrelor alegerea parfumului care se potrivește cel mai bine semnului tău zodiacal.

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)
Ca și reprezentantă a zodiei Berbec ai o energie neobosită și uneori îți asumi prea multe sarcini. Dintre toate semnele zodiacale, esti cea mai motivată si ambițioasă. Ești, de asemenea, cunoscuță pentru caracterul tău temperamental și pasional și deții o forță și o energie tinerești.  Asociază-ți energia pasională cu apa de parfum Miss Giordani infuzat cu mirosul florii italiene neroli care îți va conferi o aură strălucitoare de încredere, o vitalitate irezistibilă și o atingere ușoară de sofisticare.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)
Echilibrul este lucrul tău preferat dragă reprezentantă a semnului Taur. Caracterul tău sensibil te face să cauți armonie în toate aspectele vieții. Acest semn zodiacal este guvernat de Venus, ceea ce face ca relațiile să fie foarte importante pentru tine. Ești o persoană loială, generoasă și o prietenă iubitoare și de încredere. Având o atenție sporită pentru nuanțe și detalii fine, îți dorești un parfum care să ofere plăcere senzorială, atât ție precum și celor din jur, de aceea îți recomandăm apa de parfum Love Potion.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)
Zodia Gemenilor, este cea mai animată dintre toate semnele zodiacale. Deții o imensă dragoste pentru inovație și o curiozitate de neegalat pentru viață. Poti fi imprevizibilă, dar acest temperament schimbător implică de asemenea adaptabilitate, un temperament afectiv si o carismă aparte. Fiind un semn zodiacal de aer, natura voastră vibrantă ar trebui să fie completată de un parfum strălucitor cu note florale luminoase. Optează pentru parfumul Sublime Nature Tuberose care exprimă mirosul proaspăt și înrourat pe care o are floarea tuberozei în zori.

RAC (21 iunie - 22 iulie)
Racul este cel mai afectiv dintre toate semnele zodiacale. Îți place casa ta și prețuiești timpul petrecut singur. Racul este guvernat de Lună, de aceea ești prietena cea mai fidelă și ești mereu alături de ceilalți oferindu-ți sprijinul și sfaturile atunci când aceștia au nevoie de tine. Îți place să te îngrijești și îți dorești un parfum delicat și feminin. Încearcă apa de parfum Giordani Gold Original care combină florile înmiresmate de portocale cu note subtile lemnoase.

LEU (23 iulie - 22 august)
Leul este cel mai dramatic dintre toate semnele zodiacale. Îți susții opiniile cu încăpățânare și să recunoaștem; nu te-ai ferit niciodată de conflicte. Ești un lider natural al haitei și adori să fii în centrul atenției. Cu toate acestea, sub exteriorul tău impozant se află o persoană generoasă și iubitoare. Nu te dai înapoi de la parfumurile îndrăznețe și deosebite, de aceea îți recomandăm să încerci apa de toaletă Divine, cu o armă de mosc alb și lemn de santal, pentru a continua să te simți fermecătoare și încrezătoare.

FECIOARĂ (23 august - 21 septembrie)
Fecioara este foarte sensibilă în ceea ce privește mintea, trupul și spiritul, și în plus este o adevărată perfecționistă în adâncul inimii. Deții o minte analitică și îți place să observi și să îi ajuți pe ceilalți. Ești un semn de pământ și iubești deschis toate plăcerile simple. Natura ta încrezătoare este de asemenea romantică, astfel încât un parfum cum ar fi apa de parfum Volare Gold cu note strălucitoare de piersică catifelată, trandafir și atingeri senzuale de caramel sărat este perfect pentru personalitatea ta delicată.

BALANȚĂ (22 septembrie - 23 octombrie)
Ești cunoscută pentru gentilețea cu care tratezi toata lumea pe care o întâlnești. Deții un farmec natural și, de obicei, obții ceea ce dorești, evaluând situația din punct de vedere intelectual și încurajându-i pe ceilalți să coopereze. Echilibrată și corectă, iubești activitățile în aer liber și în natură. Guvernată de Venus, esti o romantică în adâncul inimii și cauti frumuseta în tot ceea ce faci. Parfumul potrivit pentru tine nu poate fi altul decât My Little Garden cu o aromă verde proaspătă de floare de busuioc, care te va învălui cu o senzație de calm și liniște asemănătoare aceleia din interiorul unei grădini private.

SCORPION (24 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionul reprezintă un un semn zodiacal profund, intens, înconjurat de mister. Ești curajoasă și demnă de încredere, hotărâtă și încăpățânată. Dintre toate semnele zodiacale te pricepi cel mai bine la păstrarea secretelor, însă caracterul tău liniștit ascunde o personalitate pasională. Natura ta misterioasă necesită un parfum îndrăzneț și puternic, cum ar fi The ONE Disguise, care surprinde cu note gurmande vibrante inspirate de zmeură lucioasă.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorul este un semn zodiacal independent cu o înclinație pentru adaptarea la orice cultură sau situatie, dar care nu este prea interesat de responsabilitate sau muncă. Săgetătorii sunt optimiști și se dezvoltă cel mai bine atunci când explorează. Cu o minte aventuroasă, iubești activitățile în aer liber și aura ta luminoasă corespunde naturii tale pline de viață. Cu Women's Collection Innocent White Lilac vei simți că te afli într-o grădină în plină floare.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)
Ești o adevărată tradiționalistă. Îți place să fii responsabilă și să fii luată în serios. Ca semn de pământ, ești bine ancorată în realitate și independentă, uneori intolerantă. Cu dragostea ta pentru tradiție și sofisticare, parfumul tău trebuie exprime aceste caracteristici. Nu exista o alegere mai bună decat un parfum clasic dar luxos de flori de portocale ca Essenza de la Giordani Gold.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorul joacă după propriile reguli. Deoarece cel mai puternic atribut al tău este individualitatea, parfumul ideal trebuie să fie unic. Deoarece elementul tău este aerul, urăști să fii tras înapoi și constrâns, iar uneori acest lucru te poate face prea sensibilă. Purtarea unui parfum este ca o declarație pentru tine. Așadar, ieși în evidență și continuă să fii unică cu parfumul îndrăzneț cu note lemnoase și florale My Destiny.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)
Peștii au o părere profundă si misterioasă despre ei înșiși si dețin un simț artistic natural de creativitate. Îți exprimi emoțiile în mod liber, dar uneori te poți implica atât de mult, încât te lași acaparată de toate aspectele în care te implici. Fiind un semn de apă ești atrasă de ocean, de aceea Eclat Mademoiselle cu hibiscus alb și note subtile acvatice te vor face să te simți în elementul tău.

Text: Foto: Getty Images