3 imagini îndrăznețe de la Irina Mitroshkina

Make-up artistul Irina Mitroshkina știe ce machiaj să aleagă pentru o ocazie specială. Încearcă aceste trei machiaje în care vedeta este noua mascara THE ONE Tremendous cu efect cat-eye.

Machiaj cu linii retușate

Liniile sunt un clasic pentru toate timpurile. Îți sugerez să încerci o versiune mai la modă cu retușare, care va complete armonios rimelul cu efect cat-eye THE ONE Tremendous.

 1. Cu un burete umed aplică FONDUL DE TEN THE ONE EVERLASTING SYNC. Cu partea de silicon aplicăm produsul, iar cu partea moale îl distribuim și retușăm.
 2.  Oferă sprâncenelor forma dorită cu ajutorul UMBRELOR PENTRU SPRÂNCENE THE ONE. Începe să umpli locurile goale de la coadă, apoi întreaga sprânceană. Retușează bine cu ajutorul unei perii.
 3. Fondul de ten a îndepărtat volumul natural al feței. Pentru a restabili expresivitatea facială utilizează PALETA PENTRU CONTURING THE ONE. Ia puțin produs pe PERIA PENTRU CONTURA și subliniază pomeții, ovalul feței și conturul frunții.
 4. Utilizează BAZA PENTRU FARD DE PLEOAPE THE ONE ca bază pentru viitoarele linii. Culoarea sa se potrivește perfect ca bază pentru machiaj.
 5. Aplică FARD DE PLEOAPE MAT DE NUANȚĂ NEUTRĂ folosind O PERIE PUFOASĂ pe întreaga pleoapă în mișcare. Nuanța de bază nude va scoate în evidență tonul pielii, și cu ea machiajul va dura mai mult.
 6. Am ajuns la partea distractivă, liniile! Cu ajutorul CREIONULUI DERMATOGRAF RETRACTABIL PENTRU OCHI THE ONE HIGH IMPACT NUANȚA ONYX BLACK vom trasa o linie de-a lungul conturului ochiului pentru a adăuga profunzime privirii. Grosimea liniei în colțul interior al ochiului trebuie să fie minimă. Creăm efectul cat-eye, de aceea linia trebuie să fie mai lungă și îngroșată spre colțul exterior, iar vârful săgeții mai ridicat, dar continuând vizual conturul ochiului. O PERIE OBLICĂ te va ajuta să distribui uniform produsul și să creezi forma dorită.
 7. Retușează ușor linia cu ajutorul un FARD THE ONE DE NUANȚĂ BLACK.
 8. Aplică MASCARA THE ONE TREMENDOUS: peria în formă de clepsidră va crea volum și curbare, oferind un efect expresiv. Peria nu trebuie condusă vertical, ci pe diagonal spre tâmple. Vârful rotunjit va evidenția și mai mult genele în colțurile ochilor.
 9. Evidențiază buzele cu RUJUL 5 ÎN 1 THE ONE COLOUR STYLIST – NUANAȚA NUDE. Pentru o aplicare corectă folosește o PERIE.

 Machiaj Insta colorat

 

Smoky colorat – este un trend nou. Pentru a crea un machiaj cat-eye ca a starurilor instagramului, avem nevoie de gene lungi, voluminoase.

 1. Repetă pașii din machiajul precedent: fond de ten, evidențierea sprâncenelor și conturarea feței.
 2. Aplică UMBRE MAT NUANȚA BROWN pe întreaga pleoapă mișcătoare.
 3. Creează un ACCENT CU UMBRE MATE NUANȚA VERDE: începe să aplici în colțul interior al ochiului și mergi spre tâmple pentru efectul dorit.
 4. Pentru strălucire adaugă ILUMINATOR LICHID THE ONE ILLUSKIN.
 5. ETAPA FINALĂ: aplicăm MASCARA THE ONE TREMENDOUS. Genele din colțul exterior le vopsim de mai multe ori. Datorită fibrei sub formă de inimi genele sunt alungite suplimentar, iar microfibra din formula creează un volum extrem.
 6. Întrucât accentul în machiaj este pus pe ochi, pe buze voi aplica LUCIU THE ONE DE O NUANȚĂ NEUTRĂ

Machiaj cu accent pe buze 

Look-ul cat-eye poate fi obținut doar cu un rimel: este destul să vopsești genele corect. MASCARA THE ONE TREMENDOUS va ajuta la crearea unui aspect la modă datorită formei speciale a rimelului și a formulei volumetrice.

 1. Repetă pașii din machiajul precedent: fond de ten, evidențierea sprâncenelor și conturarea feței.
 2. Adaugă fard de obraz pe pomeți pentru a adăuga un plus de prospețime feței. Eu am ales FARD DE OBRAZ THE ONE MAKE-UP PRO NUANȚA SPICED PEACH.
 3. Aplică ILUMINATOR LICHID THE ONE ILLUSKIN pe părțile proeminente ale feței. Poate fi aplicat și pe clavicula și umeri dacă sunt deschise.
 4. Aplică MASCARA THE ONE TREMENDOUS. Mișcările trebuie să fie de la linia de creștere pe diagonală în sus. Dacă aplici un strat gros la rădăcini obții efectul dermatografului.
 5. Trecem la buze. Subliniază arcul lui Cupidon cu un iluminator lichid.
 6. Aplică creionul pe linia de contur a buzelor sau treci puțin de ea dacă îți dorești mai mult volum. Pentru un machiaj de seară cu accent pe buze își recomand CREION DE BUZE THE ONE DE NUANAȚA BORDO.
 7. Aplică ruj cu un ton mai deschis pentru a crea volum: RUJ CREMOS 5-IN-1THE ONE COLOUR STYLIST ULTIMATE NUANȚARASPBERRY RAVE.