Machiaj oriental

Ce tehnică alegi pentru săgețile ochilor sau ce trucuri te ajută să devii o frumusețe orientală? La cele mai frecvente întrebări ne răspunde make-up artistul Robert Aldiyarov, câștigătorul concursului THE ONE Beauty Award 2019, Kazahstan.

Ce tip se săgeți sunt potrivite pentru ochi cu pleoapa căzută?

Dacă pleoapa ta este căzută și nu are o formă clară, liniile ar trebui să fie cât mai extinse spre tâmple, evită săgețile rotunjite. Pleoapa căzută, de regulă, acoperă conturul ciliar, creând un aspect trist și obosit – pentru a masca acest lucru, desenează săgețile spre tâmple, acest lucru va ajuta la ridicarea vizuală a colțurilor exterioare ale ochilor.

Cel mai important lucru este un produs rezistent, de culoare intensă, care va menține linia clară, uniformă chiar și pe pleoapa căzută. Mie îmi place tuşul-stilou pentru pleoape The ONE.

SĂGEȚILE SUNT SOLUȚIA PERFECTĂ

PENTRU A ALUNGI ȘI A MĂRI VIZUAL OCHII,

A RIDICA COLȚURILE EXTERIOARE.

Care sunt regulile de bază pentru machiajul oriental al ochilor?

Scopul principal a unui astfel de machiaj este de a mări vizual ochii, în nici un caz de ai micșora. Pentru machiajul oriental, multe secrete de frumusețe sunt pur și simplu nepotrivite, deoarece nu iau în considerare particularitățile ochiului: pliul pleoapei superioare poate fi aproape invizibil, iar colțul interior, poate părea greu.

Pentru machiajul de zi pe pleoapa mobilă alege nuanțe de fard mat și ușor sidefat care vizual adaugă profunzime privirii pe o pleoapă plată sau voluminoasă. Pentru seară, tehnica clasică, când colțul interior al ochiului are o nuanță deschisă, iar cel exterior mai întunecată, nu este potrivită pentru toată lumea. Tu cu siguranță alegi smokey eyes. Tranziția culorii este necesară nu orizontală, ci vertical: la marginea ciliară nuanța este mai saturată și se estompează treptat spre sprâncene.

Un smokey ușor maro este

o opțiune sigură pentru un machiaj

expresiv și în același timp delicat.

Cum își modelează fetele oriental e sprâncenele?

Dacă sprâncene tale au o formă neclară, firele de păr sunt fine și cresc în jos, masthave-ul pentru tine este creionul pentru sprâncene care te va ajuta să adaugi grosime și un rimel pentru sprâncene care va adăuga volum fiecărui fir de păr și îl va fixa în direcția dorită. Forma la modă este dreaptă, aceasta face vizual fața mai tânără și drăguță.

Cum să alegi mascara?

Principala tehnică pentru corectarea pleoapei căzute sunt genele lungi și voluminoase, nu economisi rimel. Mascara THE ONE Lash Extension  cu efect de gene extinse, alungește genele cu 65% și, bineînțeles, este rezistentă și nu lasă urme pe pleoapa căzută.

Dacă îți dorești strălucire pe pleoapă, și,

în același timp un aspect expresiv –

genele lungi și voluminoase sunt obligatorii.

Ai nevoie de conturare în machiajul oriental?

Dacă ai trăsăturile feței moi, acestea trebuie subliniate cu ajutorul produsele pentru conturing. Conturarea grea nu mai este actuală, pentru fiecare zi te poți limita la o picătură de iluminator lichid THE ONE IlluSkin . Aplică-l pe zonele proeminente ale pomeților, sub sprâncene, pe puntea nasului și pe bărbie.

Cum să alegi fondul de ten?

Fetele orientale adoră o acoperire aproape invizibilă, dar în același timp, un ton perfect uniform. Dacă pielea ta are un ton cald, fii atentă la subtonurile fondului de ten. Cu siguranță ar trebui să fie gălbui sau neutru, roz și măsliniu trebuie evitat, poate să facă să ai fața obosită. Mie îmi place fondul de ten THE ONE Everlasting Sync FPS 30 și fondul de ten THE ONE Illuskin Aquaboost, sunt împărțite în subtonuri, astfel încât poți alege cu ușurință nuanța potrivită.