I se potrivește iubitului tău tunsoarea pe care o are?

Conform Google, anul trecut a fost pentru prima dată când interesul bărbaților pentru podoaba capilară l-a depășit pe cel al femeilor, ceea ce înseamnă că pentru bărbați reprezintă o prioritate să-și găsească tunsoarea potrivită. Și aici intervii tu, ajutându-l pe partenerul tău de viață să-și găsească o coafură care să i se potrivească.

TUNSOAREA QUIFF

Quiff-ul este o tunsoare purtată de bărbați și cu zeci de ani în urmă. Este caracterizată de păr mai scurt în părți și mai lung în creștet. Acest stil lungește fața și este potrivit pentru toate tipurile de coroană craniană craniană și pentru toate vârstele. Însă dacă iubitul tău are un păr fin, recomandăm o tunsoare care nu necesită atât de mult volum. Pentru styling-ul acestei coafuri, va avea nevoie și de produse pentru păr: Fixativ HairX Supreme Hold, cu o formulă nelipicioasă, pentru rezistența coafurii.

 

 

PIEPTĂNAT PE O PARTE

Această coafură este o altă versiună a quiff-ului. Părul este pieptănat pornind de la o cărare pe o parte, pentru a actualiza coafura clasică. În plus, cărarea pe o parte este foarte ușor de purtat.  Aceasta este considerată cea mai rafinată tunsoare a anului (Google a confirmat că interesul în această frizură este de peste 50%) și este un must pentru bărbatul în tendințe. Este, de asemenea, o soluție stilată pentru a acoperi primele semne de chelie. 

 

PĂRUL CREȚ

Părul creț poate fi o provocare – cei cârlionțați știu deja acest lucru! Și când vine vorba de fir gros și ondulat, atunci chiar e complicat.  În acest caz, iubitul tău va avea nevoie de un pieptăn cu dinți rari, de un balsam bun și – dacă își usucă părul cu un uscător – de un Spray de protecţie pentru coafare la cald

 

 

 

PĂRUL PRINS ÎN COC (THE MAN BUN)

2015 a fost anul acestei coafuri care a devenit „mainstream” și se pare că moda continuă și în 2016. Coafura este potrivită bărbaților cu firul gros de păr și mai ales celor care au și o barbă deasă. Te avertizăm: durează ceva timp până se ajunge la lungimea necesară pentru a prinde părul în coc, așa că așteaptă-te ca partenerul tău de viață să aibă zulufii rebeli o perioadă; te sfătuim să-i propui o pălărie. 

 

 

RAS ÎN CAP

Acest stil se potrivește celor cu o coroană craniană bine conturată. Este stilul asociat cu masculinitatea și încrederea în sine și un remediu atractiv pentru cei cu început de chelie. Dacă iubitul tău are o frunte proeminentă, este, totuși, posibil să nu fie cel mai potrivit look pentru el. 

 

 

 

PĂR LUNG

Părul lung este de impact. În cazul în care iubitul tău are trăsături mai feminine, e de preferat să evite aceast look. Când vine vorba de styling-ul părului, gelurile și ceara de păr sunt mai potrivite pentru diferite ocazii. Răsfață-ți iubitul cu produse speciale pentru el: sampon și balsam, pentru că și părul lui necesită îngrijire! Și după cum bine știm, noi femeile, „casual” nu e același lucru cu „neglijent”. Text: Foto: Getty images