3 modalități de a reduce ridurile

Ridurile nu mai dispar după un somn lung și folosirea unui produs hidratant ales corect?

1. RIDICĂ NIVELUL DE COLAGEN
Fibrele de colagen contribuie la menținerea supleții și elasticității pielii. Odată cu vârsta, formarea naturală de colagen încetinește, ceea ce înseamnă că procesul de protecție al pielii slăbește. Cee ce duce, evident – la formarea ridurilor. Noutățile bune: există posibilitatea de a ridica nivelul de colagen și cel mai bine cu această îndeletnicire se descurcă peptidele. 

Tehnologia Tri-Peptide conține peptide vegetale, sintetizate din grâu, orez și drojdie. În condiții de laborator, fiecare dintre ele își demonstrează calitatea de stimulare a producerii de colagen. Unite, ele demonstrează un efect neverosimil – sinteza colagenului are un flux de două ori mai activ, decât fiecare în parte. 

2. ACORDĂ MAI MULTĂ ATENȚIE HIDRATĂRII
Componentul principal în procesul de hidratare se consideră acidul hialuronic – moleculele sale ajută la păstrarea umidității. Rezervele de acid hialuronic suferă de asemenea odată cu trecerea vârstei, de aceea el trebuie să fie prezent în compoziția produselor pe care le folosim zi de zi. Alege produsul cu acid hialuronic cu molecule scăzute – datorită volumului mic de molecule, acidul intră mai profund în stratul pielii și hidratează dinăuntru. 

3. PROTEJEAZĂ PIELEA
Acțiunea agresivă a factorilor externi pot distruge crearea de colagen și acid hialuronic. La paza tinereții pielii – extractul din celule stem din plante din familia Asterceae. Este dovedit că el previne scăderea nivelului de colagen  și acid hialuronic, ceea ce înseamnă că încetinește procesul de apariție al ridurilor.

Vrei să te convIngi? Încearcă îngrijirea complexă împotriva ridurilor NovAge Ecollagen Wrinkle Power: formula lui conține toate trei ingrediente. Ridurile se minimalizează până la 49%* - dovedit clinic

*Conform rezultatelor testărilor clinice volumul ridurilor scade după prima utilizare a gamei pentru îngrijirea complexă NovAge Ecollagen Wrinkle Power. 
Cercetările clinice au avut loc în laboratorul Ori-derm din 14 august până pe 10 noiembrie 2017, cu participarea a 26 de femei.

Text: Foto: Oriflame