Fină ca mătasea: rezultatul pielii îngrijite

Loțiune sau cremă, exfoliant sau perie pentru masaj, gel de duș sau săpun? Hai să vedem de ce are nevoie cu adevărat pielea corpului pentru a fi catifelată și îngrijită 365 de zile pe an!

Curățare
Curățarea pielii începe la duș. Îți place să stai mult timp sub jetul fierbinte de apă și să-ți speli corpul până la înroșirea pielii? Atunci tot efortul este în zadar: nici o cremă n-o să se descurce eficient cu consecințele provocate de îngrijirea și curățarea agresivă a pielii.

Aproximativ 10 minute — aceasta este limita de timp acordată dușului de dimineață și seară. Temperatura apei trebuie să fie confortabilă pielii, nu fierbinte, dar cel mai bine e să practici dușurile contrastante pentru că ele ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la întărirea structurii pielii. Alege produse cu o formulă moale care curăță delicat și îngrijesc pielea. Sfatul nostru este să încercați noua serie VitaCare, îmbogățită cu vitamina Е: cu acțiune antioxidantă, hidratantă, hrănitoare și de protecție împotriva factorilor externi periculoși.  Arome calde, revigorante și energizante: alege în funcție de dispoziția ta și savurează rezultatele. 

HIDRATARE
Timp de o săptămână îți propunem un challenge: încearcă să nu ieși din vană până nu îți hidratezi pielea. Pielea are nevoie de hidratare după fiecare duș, doar atunci vei observa diferența. Pentru utilizare zilnică îți propunem loțiunea: se absoarbe atât de rapid încât poți să te îmbraci dintr-odată. Creează-ți dispoziția cu ajutorul aromelor: zmeură, magnolie, lavandă, migdale – ia din start mai multe arome și schimbă-le în funcție de dispoziție. De asemenea, poți alege un produs cu miros neutru pentru a-l combina cu parfumul preferat.  

SPA LA TINE ACASĂ
Cel de-al treilea pas către o piele ideală este regenerarea ei. Fă un obicei de a organiza la tine acasă mici ședințe SPA o dată, de două ori pe săptămână. Rețeta ta de succes: exfoliere și hrănire.
Pentru primul pas, alege scrub-ul tău preferat sau un ajutor de nădejde: pentru o piele sensibilă va fi perfectă mănușa de baie, iar pentru o acțiune intensă folosește buretele de duș natural lufa. O altă soluție este peria pentru masaj care ajută la îndepărtarea celulelor moarte și redarea unui aspect sănătos al pielii. Masează pielea uscată cu mișcări de jos în sus, cu o atenție mai mare în zonele problematice. Apoi aplică ulei sau o cremă hrănitoare pentru calmarea și regenerarea pielii.