Până și după: crema împotriva cuperozei NovAge

Te duci la un interviu, ai o ședință foto programată sau o întâlnire romantică, iar obrajii tăi ard de emoții. Noi cunoaștem un remediu eficient împotriva roșeții!

Dacă dimineața când te trezești vezi adesea pe față pete roșii, zone iritate și o nuanță neuniformă a tenului, atunci îți este bine cunoscut sentimentul de deznădejde, de parcă te afli în impas. Lipsa somnului, stresul zilnic, alimentația incorectă – pielea, starea căreia nu îți place? Ce poți să faci ca să eviți această roșeață care te face să semeni cu o roșie?

Încearcă să eviți dușurile fierbinți și saunele, reduce numărul cocktailurilor cu alcool la unul singur, evită expunerea activă la soare și zonele foarte poluate. Toate aceste acțiuni duc la dilatarea venelor și vizual pot mări efectul roșeții, de altfel și stresul are aceeași acțiune asupra pielii. Știi că o să spui că e simplu să citești despre aceste aspecte și mai greu să te ții de ele, dar se merită din plin să încerci ca să te convingi de efectul impresionant! 

Da, aspectul exterior nu este cel mai important, dar uneori încrederea personală are nevoie de susținere. Folosește crema pentru față împotriva cuperozei NovAge , dacă pielea ta prezintă toate simptomele descrise mai sus. Această cremă uniformizează nuanța tenului, instantaneu reduce roșeața și conține ingrediente calmante pentru piele. 

Redactorul nostru din Suedia, deținătoarea unei pieli sensibile, a încercat acest produs. Pe poza din dreapta poți vedea efectul: crema vizual neutralizează zonele înroșite și iritate cu ajutorul pigmenților și în același timp întărește sănătatea pielii datorită ingredientelor componente calmante. 

Text: Foto: Oriflame