Scapă de buzele uscate o dată pentru totdeauna!

Buzele uscate sunt rezultatul condițiilor extreme ale vremii. Dacă vrei ca buzele tale să ceară să fie sărutate, iată cum să le menții mereu hidratate!

HIDRATEAZĂ

Știai că buzele prezintă cel mai mare risc de a se deshidrata, din tot corpul? Iar deshidratarea poate cauza subțierea stratului de piele și crăparea buzelor – de aceea este esențial să îți menții hidratarea cu 8 pahare de apă pe zi. 


NU-ȚI ROADE BUZELE!

Da, știm că poate fi tentant să-ți rozi buzele, mai ales atunci când sunt uscate. Însă poți cauza sângerarea buzelor și vindecarea se va produce mai lent.


MIERE DE ALBINE

Caută un balsam pentru buze ce conține ceară de albine (precum Tender Care), pentru că fixează hidratarea în piele, protejează împotriva infecțiilor și apără pielea de condițiile. extreme ale vremii. Și încă ceva interesant: Oriflame vinde 7 produse Tender Care la fiecare minut!


„Buzele prezintă cel mai mare risc de a se deshidrata, din tot corpul.”

ACOPERĂ

Dacă este prea frig sau vânt puternic, acoperă-ți și gura cu o eșarfă. Astfel, buzele vor fi protejate de frig și nu se vor mai crăpa.

EXFOLIAZĂ

O dată pe săptămână alege un scrub delicat pentru buze pentru a scăpa de pielea uscată. Sau înlătură celulele moarte prin masarea buzelor cu o periuță mai veche de dinți. Și aplică apoi un balsam calmant pentru buze. 


FPS

Și buzele tale au nevoie de protecție solară pentru a fi protejate de efectele soarelui. Aplică întotdeauna protecție solară, indiferent dacă plouă sau e însorit, sau alege un balsam care să conțină și FPS.


EVITĂ SĂ-ȚI UMEZEȘTI BUZELE
Atunci când saliva ajunge pe buze, aceasta înlătura uleiurile naturale din pielii și-ți lasă buzele și mai uscate.


MĂNÂNCĂ SĂNĂTOS

Dieta are un impact și asupra sănătății buzelor tale. Mâncarea bogată în Vitamina A (precum ouăle, laptele și morcovii) ajută la refacere, în timp ce Vitamina E (regăsită în verdețuri) previne apariția liniilor fine. 


RESPIRĂ CORECT

Evită uscarea buzelor, respirând pe nas, în loc să inspiri aerul pe gură. 

Text: Foto: Fotolia & Oriflame Editorial Team