Gene XXL: cinci idei care îți vin în ajutor

Vopsirea genelor — este un adevărat calvar pentru tine? bulgări, picioarele păianjenului și pierderea timpului prețios – îți vom spune cum să eviți toate acestea și să transformi vopsirea genelor într- un accent preferat în machiajul tău

1. ALEGE CORECT MASCARA 
«Periuță cool», «prietena folosește așa rimel», «am văzut-o în reclame» — și încă cinci metode de a procură o mascara care nu ți se potrivește. Analizează-ți atent genele și alege un remediu cu efectul potrivit pentru tine. Pentru genele subțiri — volum, pentru genele scurte și dense — alungire, pentru genele drepte — conferire formă. E mai simplu decât pare: am elaborat și un ghid pentru mascara pentru ca fiecare domnișoară să aleagă produsul potrivit.

2. ARCUIEȘTE
Bărbații le numesc "mașină de tocat pentru ochi", beauty blogger-ii le adora, iar tu, pur și simplu ai frică de acesta. Dar, chiar dacă genele tale au îndoire de la natură, noi oricum te sfătuim să încerci aparatul pentru curbarea genelor The ONE. Nu-ți fie frică, genele nu vor cădea! Secretul succesului este în tehnica corectă. Nu încerca să conferi îndoire genelor printr-o singură mișcare – deplasează-te de la rădăcini la vârfuri apăsând ușor.3. FOLOSEȘTE UN PRIMER
Crede-mă: nu știi de ce este capabil rimelul tău preferat, până când nu încerci să aplici primerul. Un pas suplimentar va dura doar câteva secunde, dar care este rezultatul: baza va adăuga volumul, va deveni un strat protector pentru gene și va avea grijă de ele pe parcursul zilei datorită componentelor nutriționale. Ai să vezi: rimelul se va aplica mult mai uniform și se va ține perfect fixat pe gene pe tot parcursul zilei.

4. APLICĂ CORECT
Nu aștepta până când baza se usucă și aplică imediat rimelul: astfel, pigmentul de primer alb nu va fi vizibil. Acționează lent și cu atenție: apasă peria la rădăcinile genelor cu mișcări de zig-zag ușoare pentru a vopsi toată lungimea. Repetă până obții efectul dorit. Dacă ți-e teamă să murdărești pleoapa, o matriță specială sub gene.

5. ȘI SPALĂ – LA FEL  
Pentru fiecare mascara este nevoie să alegi soluția corectă de înlăturarea a machiajului pentru a nu rămâne fără gene. Mascara obișnuită se va elimina cu ajutorul gelului, laptelui  sau a apei micelare, cea rezistentă la apă – cu soluție bifazică pe bază de ulei, iar pentru mascaraua rezistentă la umiditate este contraindicat totul, cu excepția apei calde obișnuite. După curățare, aplică gel-conditionerul pentru o hidratare și o întărire suplimentară - orice mascara se va aranja mult mai bine pe genele sănătoase, bine îngrijite.

Text: Foto: Oriflame