Un parfum pentru fiecare ocazie

Nu toate parfumurile sunt potrivite pentru orice ocazie. De fapt, adaptarea parfumului la o situație anume poate avea un impact pozitiv asupra stării tale și asupra modului în care te percep ceilalți. Iată câteva sfaturi despre cum să porți parfumurile în funcție de fiecare ocazie.

La prima întâlnire

Ne place să ne gândim la un parfum pentru o întâlnire de seara, precum este și rujul roșu drept semnătură – acestea, în combinație, vor lăsa o impresie instantă. Cu un parfum floral vei induce o stare romantică, însă evită să alegi miresme amețitoare. Alege arome de crini albi precum cele din apa de toaletă Tenderly Promise sau note de flori de portocali, așa cum este Giordani Gold Essenza.

La petrecere

Parfumul este nota finală a oricărei ținute. Și așa cum nu îți place ca la o petrecere să mai vezi pe altcineva purtând o rochie ca a ta, nu vrei nici să porți același parfum ca altcineva. Mireasma florilor de datura, regăsite în parfumul VIP Night îți va asigură unicitatea. 

 

La birou

Pentru zilele de muncă, stai departe de parfumurile ce au la bază arome fructate sau de vanilie care pot vorbi despre tine drept o persoană jucăușă. Alege, în schimb, un parfum care să inspire încredere și putere – lemnul de oud și moscul sunt ideal pentru momentele când vrei să lași o impresie puternică. Nouă ne place apa de parfum Giordani Gold. Dacă ești emoționată înainte de o întâlnire de afaceri, optează pentru un parfum cu levănțică sau iasomie, aceste arome au proprietăți calmante. 


Masa în familie

O zi petrecută alături de cei dragi cere un parfum luminos și feminin. Permite notelor vesele de citrice și aromelelor florale să te energizeze. Happydisiac și Solar sunt ideale pentu această ocazie.


În călătorii

Orele petrecute în aeroport sau în mașină pot fi obositoare și în acest timp vei simți nevoie de ceva revigorant. Îți vei dori un parfum proaspăt, delicat, pe care să-l poți avea mereu la îndemână. Noi îți recomandăm Midsummer drept cea mai bună soluție.  

Acasă

Îți dorești un parfum confortabil, care să te facă să conștientizezi că ești în oaza ta de liniște de acasă. My Naked Truth are o aromă relaxantă, cu note de flori de bumbac la baza parfumului. 

Text: Foto: Oriflame