7 reguli pentru o frumusețe de inspirație italiană

Italiencele sunt elegante, sociabile și au un simț estetic extraordinar! Cum reușesc asta? Iată șapte modalități de a te apropia de arta dolce vita.

1. Piele bronzată

Când te gândești la italience te gândești la o piele brăzdată ușor de razele soarelui. Dacă îți dorești acest efect, începe cu fond de ten cu ser prebiotic Giordani Gold Age Defying pentru un ton perfect. Apoi folosește pe bărbie, nas și frunte câteva tușe de auto-bronzant care să se potrivească culorii tale de piele și să îi dea o notă caldă. Să știi că și italiencele fac asta! Și trebuie să mai știi un lucru: Perlele Bronzante Giordani Gold sunt create manual chiar în Italia!

2. Buze pline de expresivitate

Italiencele adoră să vorbească... mult! Mai ales la cafea sau la o cină cu paste delicioase! Așa că rujul trebuie să fie intens și rezistent. Alegerea culorii ține de alegerile fiecăreia, dar ar fi bine să fie o  nuanță aprinsă!

3. Se potrivesc perfect

Aurul roz este un aliaj prețios din mai multe metale: atunci când este combinat formează o nouă culoare uimitoare. La fel sunt cele trei flori rafinate – floare de portocal Essenza®, camelia Celebratissima și iasomie – se îmbină pentru a dezvolta preţiosul Acord Rose Gold. Notele de vârf ale parfumului dezvăluie dulceața proaspătă a perii și mandarinei suculente, apoi se transformă lin într-o compoziție florală, strălucitoare și luxoasă, construită în jurul prețiosului acord Rose Gold. Pe măsură ce se deschide nota finală caldă şi senzuală de vanilie și mosc îţi amplifică şi îmbogăţeşte personalitatea. Nota cheie este floarea rafinată din grădinile Palatului Regal din Caserta, camelia Celebratissima ce întruchipează sărbătoarea luxului. Aroma sa delicată adaugă o notă delicată și feminină parfumului.

4. Machiaj clasic al ochilor

Pe străzile Romei sau în Milano, abia o să observi o femeie care să nu poarte ochelari de soare. Dar chiar dacă poartă ochelari supra-dimensionați, acest lucru nu înseamnă că au renunțat la machiajul ochilor. De obicei, apelează la tehnica clasică, folosind rimelul și eyeliner.

5. Coafură nefinisată

Italiencele nu sunt cele mai organizate persoane, iar părul lor pare că nu face diferența. Totuși, coafura este una mereu chic! Dacă vrei să obții acest efect, aranjează-ți părul cu ajutorul degetelor într-o formă lejeră sau prinde-l fără să te uiți în oglindă – crede-ne, vei obține același look!

6. Bella figura

Nu te lăsa păcălită! Bella Figura nu are legătură cu un trup perfect, ci cu atitudinea tipic italiană ce le face mereu pe aceste femei să pară încrezătoare și captivante. Înseamnă eleganță, atractivitate fără vanitate, maniere impecabile dar calde și politicoase. Aceste ajustări subtile în atitudinea ta te vor ajuta în crearea unei imagini clasice italienești.

7. La dolce vita

Cum să trăiești armonios? Se pare că italienecele sunt maestre în acest domeniu. Secretul este atenția la detalii: să petreci cât mai mult timp alături de familie și prieteni și să faci cât mai multe activități care te fac fericită. Sophia Loren spunea „Frumusețea este sentimentul interior transpus în privirea ta” – așa că nu păcăli prin machiaj, ci trăiește pur și simplu frumos!

Text: Foto: Oriflame