6 trucuri pentru a-ți subția fața

Dacă te dai în vânt după pomeții evidențiați, dar nu ai fost înzestrată de la Mama Natură cu asemenea trăsături, nu te îngrijora! Există câteva metode simple pentru a-ți defini și pronunța trăsăturile, în câteva secunde. Noi îți vom arăta cum.

VEI AVEA NEVOIE DE: 

Un fond de ten mat sau o pudră bronzantă

Un produs cu textură strălucitoare

Pensule potrivite (combinarea culorilor este esențială!)

Un kit pentru sprâncene  și un rimel pentru volum

 

1. POMEȚI DEFINIȚI

Alege un fond de ten mat sau o pudră bronzantă cu două nuanțe mai închisă decât pielea ta. Strânge buzele ca pentru un pupic și cu o pensulă pentru fard trasează o dungă de sub pomeți până spre ureche. Odată ce ai uniformizat culoarea, aplică pe partea cea mai pronunțată a obrajilor un produs de highlighting.Pentru mai multe sfaturi, urmărește tutorialul nostru despre conturarea feței.2. CONTUREAZĂ LINIA MAXILARULUI

Folosește o pensulă mare cu care să aplici fardul bronzant de-a lungul liniei maxilarului; acest lucru va adăuga definire. Apoi, cu o nuanță mai închisă, pe care să o folosești sub bărbie, estompează fardul bronzant, pentru a crea profunzime.

3. SUBȚIAZĂ-ȚI NASUL

Creează iluzia unui nas mai subțire prin aplicarea unui fond de ten mai închis sau a unei pudre bronzante pe părțile exterioare ale nasului. Apelează din nou la produsul de highlighting și trasează o dungă pe centrul nasului. Estompează culorile cu o pensulă specială și tocmai ai obținut un nas mai subțire, în doar câteva secunde!4. STROBING

Tehnica „strobing” implică un produs de highlighting care să atragă atenția asupra centrului feței. Așadar, următorul pas este să accentuezi linia nasului cu produsul de highlighting, centrul obrajilor, osul de sub sprâncene, centrul bărbiei și adâncitura de deasupra buzei.

Află mai multe despre strobing din articolul de aici.

5. EVIDENȚIAZĂ-ȚI SPRÂNCENELE

Sprâncenele pline vor echilibra o față rotundă. Dacă sprâncenele tale sunt subțiri, umple-le cu un fard maro și creează o formă arcuită pentru a-ți deschide privirea.

6. SCOATE-ȚI ȘI OCHII ÎN EVIDENȚĂ

Rujul închis la culoare îți va face buzele să pară mai subțiri și-ți va rotunji forma feței. De aceea este recomandat să acorzi atenție specială machiajului ochilor. Tușul și rimelul reprezintă cele mai potrivite produse pentru a-ți pune ochii în valoare!

Text: Foto: Fotolia