5 trucuri pentru un ten strălucitor pe timp de toamnă

Atunci când vremea rece se instalează, este mai ușor să îți neglijezi pielea – până la urmă va fi mai mult acoperită pentru următoarea perioadă. Odată cu sosirea toamnei, pielea ta necesită atenție specială, refacerea după efectele soarelui și pregătirea pentru condițiile dure ale iernii. Menține-ți o piele strălucitoare, urmând cele 5 trucuri propuse de noi.

1. CURĂȚĂ TENUL

Vara își ia rămas bun de la tine, lasându-ți ca amintire un ten cu aspet tern, așa că este important să-ți exfoliezi și hidratezi pielea după concediu. Un dispozitiv de curățare a pielii (precum Dispozitivul de curățare SkinPro) înlătură delicat impuritățile și celulele moarte. Gândește-te ca la un sistem care curăță și face pielea să fie mai pregătită pentru a absorbi ingredientele active conținute în seruri și în cremele hidratante. Repetă după noi: ”Bună, piele radiantă și frumoasă!”


 


2. INVESTEȘTE ÎNTR-O CREMĂ DE MÂINI

De multe ori uităm să ne îngrijim mainile în anotimpul rece, totuși, mâinile noastre sunt la fel de expuse precum fața. Cum mainile pot avea un aspect uscat și crăpat când temperatura scade în termometre, investește într-o cremă de mâini care să-ți hrănească și hidrateze piele, precum această cremă hrănitoare SoftCaress. Începe să o folosești de acum, pentru rezultate optime.3. EXFLOIAZĂ-ȚI PIELEA CU UN SCRUB PE BAZĂ DE ULEI

Soarele și clorul ți-au uscat pielea, așa că începe noul sezon cu o exfoliere a întregului corp. Un scrub pe bază de ulei va îndepărta celulele moarte și va hidrata pielea în același timp. Fă-ți un obicei din a urma acest procedeu o dată pe săptămână – pielea ta va deveni instant fină și strălucitoare.


"Un program regulat de exerciții este, de asemenea, esențial pentru a avea o pielea cu un aspect sănătos.”

4. SCHIMBĂ  LOȚIUNEA CU O CREMĂ

Când aerul devine mai uscat, și pielea ta are nevoie de o cremă mai grasă. Cum consistența loțiunilor hidratante este ma lejeră, ele sunt mai dergabă potrivite pentru vară, în timp de cremele mai grase sunt ideale pentru hidratarea pielii pe timpul iernii. Crema de zi va crea o barieră care nu va permite pierderea apei din piele și îți va hrăni tenul. 


5. FĂ SPORT

Nu e o noutate faptul că sportul este minunat pentru inimă, plămâni și pentru starea generală de bine. Ceea ce poate nu știi este că sportul este esențial și pentru a avea o piele sănătoasă. Exercițiile tip cardio (precum alergarea, ciclismul sau dansul) stimulează circulația sângelui și  ajută la eliminarea celulelor din corp, prin transpirație. Așa că, indiferent că e frig afară, ieși din casă și fii activă – gandește-te ca la o curățare din interior.               

Text: Foto: Shutterstock