Înceară acum aceste 5 look-uri speciale pentru sărbători

Este acea perioadă a anului când îți dorești să arăți senzațional. Fie că mergi la petrecerea organizată de companie, la cea de sfârșit de an sau la o masă alături de cei dragi, pentru fiecare ocazie ți-am pregătit un look!

1. STARURILE CLUBURILOR
Dacă vrei să îți surprinzi prietenii, încearcă accesoriile strălucitoare pentru păr pentru coafuri tip coc lejer sau împletitură franțuzească. Urmărește tutoarialele noastr pentru a obține acest look acasă – vei avea nevoie de fixativ și agrave pentru prindere!

Cum faci coafura?

2. ALEGERE UȘOARĂ

În luna Decembrie, buzele roșii par să fie alegerea naturală. Textura este cea care trebuie decisă: mat sau ultra-glossy? Matte Mousse merge de minune alături de sprâncene naturale, pline și machiaj minimal al ochilor, în timp ce aspectul lucios se potrivește unui machiaj smokey eyes, pentru un impact maxim. Completează-ți lookul de petrecere cu o jachetă de catifea – este un must have al sezonului!

3. MACHIAJ ÎN STIL HALO EYES

Cunoscut și ca machiajul de Oscar - halo eye este recomandarea noastră pentru sezonul petrecerilor. Aplică o culoare închisă de fard atât pe colțul exterior al ochiului cât și pe cel interior și o culoare luminoasă  pe centrul pleoapei, eventual cremoasă. Strălucire garantată!

Vezi tutorialul video «Machiaj în stilul Halo Eyes»

4. STRĂLUCIRE LA MAXIM

Dacă există un moment potrivit al anului pentru a purta glitter, acesta este. Pentru cele care se tem de obicei de farduri strălucitoare, perlele iluminatoare Giordani Gold sunt o variantă subtilă pentru a conferi luminozitate pomeților. Pentru o persoană mai îndrăzneață, asortează rochia de petrecere cu eyeliner colorat sau fardul cremă metalic pentru pleoape – cu cât mai îndrăzneț, cu atât mai bine!

5. STRĂLUCIRE DE SEZON

Un ten care să radieze a strălucire este greu de menținut în această perioadă a anului – vremea rece și nopțile nedormite pot face ravagii cu pielea ta. Conferă luminozitate tenului tău cu ajutorul fardurilor iluminatoare, aplicate pe pomeți, apoi curbează genele cu ajutorul unui rimel ușor. Dar pentru o piele perfectă, cea mai bună recomandare este rutina de îngrijire a pielii, nu mai mult de 2 minute dimineața și seara. 

Text: Foto: Getty Images