Zodiile și sportul – ce sport ți se potrivește în funcție de zodie!

Zodiile au o mare influenta asupra corpului și este important să cunoaștem cum putem folosi aceste informații în avantajul nostru, mai ales atunci când dorim să scăpăm de kilogramele în plus sau să ne dezvoltăm masa musculară.

BERBEC (21 MAR - APR 19) 
Ca Berbec, intri în joc cu scopul de a câștiga. Îți place competiția, dar nu suporți să pierzi. Deci e de preferat un sport fără parteneri. Cu o energie combatantă și în căutare de adrenalină, cele mai bune sporturi pentru tine sunt cele care implică viteza sau contactul. Alege boxing, atletism sau cursele moto.

TAUR (19 APR - 20 MAI) 
Dacă ești Taur, atunci ești caracterizat de confort. Și refuzi să îl abandonezi. Sportul te ajută să te bucuri de corpul tău și să îți încarci bateriile. Alergarea în aer liber, canotajul, dansul sau gimnastica ți se potrivesc.

GEMENI (21 MAI - 21 IUN) 
Pentru Gemeni sportul înseamnă E-C-H-I-P-Ă. Totul va fi bine dacă vei avea un partener alături sau vei face parte dintr-un grup. Jocurile care implică mingii sunt perfecte pentru agilitatea ta și distracția pe care ți-o dorești. O altă alegere potrivită ar fi clasele de fitness.

RAC (22 IUN - 22 IUL) 
Scopul principal pentru un Rac atunci când face sport este relaxarea și prilejul de a reflecta. Îți place să te cufunzi cu totul în sport. Fiind un semn de apă, este indicat să alegi înotul, aerobic în apă, sailing, canoe și scuba diving.

LEU (23 IUL - 22 AUG) 
Leul își dorește să fie admirat și să fie un star! Așa că, asemenea berbecilor, îți vei dori să câștigi. Ai suficient curaj și îți place să faci dovada mușchilor, așa că poți alege volei pe plajă, atletism sau gimnastică. Sau orice altă variantă de sport la modă care îți poate oferi recunoașterea pe care ți-o dorești.

FECIOARĂ (23 AUG - 22 SEP) 
Fiind un perfecționist, Fecioara va simți mereu nevoia să fie expert într-un sport. Vei fi foarte bun la alergare sau în sporturi ce necesită învățarea unei tehnici complexe, cum ar fi Chi Gong sau artele marțiale. 

BALANȚĂ (23 SEP - 22 OCT) 
Balanțele nu se pot abține, chiar și când practică sport se gândesc la dragoste. Îți place să arăți bine și să ai un corp de invidiat dar urăști sporturile de contact. Așa că alege sporturi ca Pilates, dans, tenis sau patinaj.

SCORPION (23 OCT - 21 NOV) 
Scorpionii sunt renumiți ca fiind singuratici tenaci și temperamentali. Cu siguranță ar trebui să te axezi pe sporturi fără partener care îți vor permite eliberarea energiei și agresiunii. Artele marțiale și sporturile extreme, cum ar fi saltul cu parașuta, sunt o opțiune potrivită pentru tine.

SĂGETĂTOR (22 NOV - 20 DEC) 
Energia și mișcarea îi aduc fericirea Săgetătorului. Mai ales dacă totul se petrece în aer liber. Călăritul, trekkingul sau bikingul în sălbăticie îți surâd. Trasul cu arcul ar fi o altă opțiune de încercat.

CAPRICORN (21 DEC - 19 IAN) 
Uită de sportul în echipă! Capricornii adoră să fie în competiție cu ei înșiși și să câștige prin propriile forțe. Rezistența și nevoia incredibilă de a-ți depăși limitele fac din tine un excelent alergător la maraton, schior, ciclist sau cățărător.

VĂRSĂTOR (20 IAN - 18 FEB) 
Dezvoltarea personală și spirituală sunt foarte importante pentru Vărsător. De aceea, Yoga este atât de potrivită pentru tine. Dar în egală măsură îți place să încerci lucruri noi și ești atras de sporturile exotice sau originale – indiferent ce ar putea fi! Atât timp cât sunt inedite, îți vor plăcea!

PEȘTI (19 FEB - 20 MAR) 
La fel ca Racul, Peștii au un temperament calm și își doresc să se relaxeze prin intermediul sportului. Totuși, sunt încântați de sporturile de grup, cum ar fi clasele de stretching, și orice sport la o intensitate joasă. De altfel, înotul, polo și în cazuri extreme, scufundările pot fi alegerea potrivită pentru tine.

ZODIA CU NR 13
Acum câțiva ani, astronomul american Parke Kunkle a descoperit că axa Pământului nu mai urmărește aceeași direcție ca acum mii de ani. Concluzia lui a fost aceea că trebuie să existe o a treisprezecea zodie și că zodiile noastre vor fi date înpoi cu o lună. Totuși, singurul lucru care s-a schimbat este poziția stelelor și nu cea a planetelor. Iar poziția planetelor este cea considerată ca având cel mai mare impact asupra astrologiei. Așa că este recomandat să rămâi la aceeași zodie ca și până acum. Dar, dacă vrei să știi, cea de-a treisprezecea zodie se numește Ophiuchus. 
Text: