Musthave pentru pielea ta: vitamina E și ulei de Canola

Soluțiile simple pentru pielea ta pot fi eficiente, dacă conțin cele mai utile ingrediente pentru frumusețea și sănătatea sa. Descoperă noua gamă Essentials pentru îngrijire zilnică.

Întunericul, schimbările de temperatură, aerul uscat, încălzirea – un adevărat dezastru pentru piele. Cele două componente principale pentru regenerarea pielii iarna sunt Vitamina E și uleiul natural de canola. Scoate de pe raft produsele preferate sau încearcă noua gamă Essentials, care conțin ambele ingrediente simultan. Toate produsele oferă hidratare, nutriție, protecție și nimic mai mult. Și, de asemenea, nu conțin parabeni și OMG-uri, testate sub supravegherea dermatologilor. Tot ce ai nevoie pentru întreaga familie.

Ulei natural de canola

Uleiul de canola este obținut dintr-o varietate specifică de rapiță, dezvoltată de oamenii de știință canadieni în sec XX. Procesul de extracție este lung și laborios, ceea ce face ca componentele să fie valoroase. Uleiul este bogat în acizi grași și fitosteroli care hrănesc și înmoaie pielea, restabilind umiditatea. Ca urmare, creează o barieră de protecție apropiată de funcțiile naturale de protecție ale pielii.

Produsele cu ulei de canola sunt indispensabile pentru îngrijirea pielii uscate și sensibile: conferă moliciune și elasticitate, au un efect antiinflamator, ajută la netezirea ridurilor. Compoziția sa chimică este bogată în acizi grași pe care organismul uman nu o poate produce singur – de exemplu, acidul alfa-linolenic (ALA), care face parte din grupul de acizi omega-3 esențiali.

Produsele noastre preferate cu ulei de canola: gama Essentials, gama Swedish Spa, rujul cremos Giordani Gold.

Vitamina E

Unul din cei mai puternici antioxidanți care protejează împotriva efectelor zilnice ale radicalilor liberi, combate efectele stresului oxidativ și ajută la menținerea tinereții pielii. Corpul nostru nu îl produse de la sine, așa că trebuie să-l obțină din exterior pentru a compensa nevoile pielii.

Vitamina E are proprietăți de hidratare și protecție, combate pielea uscată și exfoliată, accelerează producția de colagen și elastină și reduce inflamațiile. O adevărată vitamină a frumuseții și sănătății pielii!

Produsele musthave bogate în vitamina E: gama Essentials, gelurile de duș și săpunurile VitaCare, balsamul multifuncțional.

Text: Foto: Oriflame