Îngrijirea de bază a feței

Soluțiile simple pentru pielea ta pot fi eficiente, dacă conțin cele mai utile ingrediente pentru frumusețea și sănătatea sa. Află cum gamă Essentials are grijă de tine în fiecare zi.

Uneori, cele mai bune soluții pentru pielea ta sunt cele mai simple. Gama de produse de îngrijire Essentials sunt potrivite pentru fiecare zi pe tot parcursul anului, asigură hidratare, nutriție, protecție – și nimic în plus. De asemenea, nu conține parabeni și OMG, este testată sub control dermatologic. Aceste produse conțin cele mai eficiente componente care ajută la menținerea frumuseții și sănătății pielii, indiferent de tipul și vârsta sa, precum și climă, anotimp sau stil de viață.

Vitamina E

Unul din cei mai puternici antioxidanți care protejează împotriva efectelor zilnice ale radicalilor liberi, combate efectele stresului oxidativ și ajută la menținerea tinereții pielii. Corpul nostru nu îl produse de la sine, așa că trebuie să-l obțină din exterior pentru a compensa nevoile pielii.

Vitamina E are proprietăți de hidratare și protecție, combate pielea uscată și exfoliată, accelerează producția de colagen și elastină și reduce inflamațiile. O adevărată vitamină a frumuseții și sănătății pielii!

Vitamina E se conține în ambele game Essentials, clasică și Fairness.

Ulei natural de canola

Uleiul de canola este obținut dintr-o varietate specifică de rapiță, dezvoltată de oamenii de știință canadieni în sec XX. Procesul de extracție este lung și laborios, ceea ce face ca componentele să fie valoroase. Uleiul este bogat în acizi grași și fitosteroli care hrănesc și înmoaie pielea, restabilind umiditatea. Ca urmare, creează o barieră de protecție apropiată de funcțiile naturale de protecție ale pielii.

Produsele cu ulei de canola sunt indispensabile pentru îngrijirea pielii uscate și sensibile: conferă moliciune și elasticitate, au un efect antiinflamator, ajută la netezirea ridurilor. Compoziția sa chimică este bogată în acizi grași pe care organismul uman nu o poate produce singur – de exemplu, acidul alfa-linolenic (ALA), care face parte din grupul de acizi omega-3 esențiali.

Produsele noastre preferate cu ulei de canola: gama Essentials. Doar trei pași în fiecare zi pentru a-ți satura pielea cu substanțe benefice: gel de curăţare pentru faţă, cremă de faţă și balsam de buze cu vitamina E & ulei de canola. Pentru o hidratare suplimentară, utilizează o mască de două ori pe săptămână.

Vitamina B3 (niacinamida)

Niacinamida este o vitamină solubilă în apă  cunoscută și ca amida nicotinica, compus amidic al vitaminei B3, care promovează reînnoirea celulelor pielii prin restabilirea microcirculației, întărirea pereților capilari și accelerarea sintezei de colagen și elastină. Drept urmare, tonusul pielii este nivelat, se creează un efect de iluminare, ridurile și acneea sunt reduse.

În plus, niacinamida întărește bariera de protecție a pielii, prevenind pierderea de umiditate și reglează producția de sebum – această proprietate va fi apreciată de persoanele cu ten gras. Efectul antiinflamator al vitaminei B3 ajută la combaterea sensibilității și înroșirii.

În gama de produse pentru îngrijire zilnică

Fairness Essentials vei găsi un demachiant 3-în-1 pentru îndepărtarea machiajului, mască & scrub, săpun pentru față și corp care va fi pe placul fanilor de curățare intensă. Crema de față conține glicerină pentru hidratare profundă și FPS 10, care este pur și simplu necesar pentru a proteja pielea de pigmentare dacă utilizezi produse cu ingrediente active și cu efect de iluminare.

Oricare două produse la un preț special

Text: Foto: Oriflame