De ce să folosești uleiuri?

Uleiurile au devenit rapid esențiale în industria frumuseții. În cazul în care te temi să folosești uleiuri din diverse motive, precum: apariția coșurilor sau păr gras, a venit momentul să renunței la temeri și să descoperi beneficiile incredibile pe care le oferă. Citește mai jos, pentru a afla cum să folosești acest produs al momentului, din cap până în picioare.

ULEIUL PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII
 

Pe măsură ce îmbătrânim, ridurile par brusc mai adânci. Și acest lucru se întâmplă pentru că nivelul de ulei din piele scade, la fel și hidratarea, iar pielea se usucă. O mare parte din cremele de zi și de noapte conțin o cantitate redusă de ulei care nu este suficientă pentru a menține nivelul de hidratare din piele. 


Mod de folosire a uleiului pentru piele:

Dacă aplici uleiui înainte de crema împotriva ridurilor, moleculele din ulei vor păcăli pielea, care va permite ingredienților activi să pătrundă adânc în epidermă. Aplică dimineața și seara pentru a hidrata și hrăni pielea, lăsându-ți tenul cu un aspect catifelat. 

Recomandarea noastră: Uleiul facial cu extract din trandafir sălbatic Love Nature


ULEIUL PENTRU CUTICULE
 


Un ulei de calitate pentru cuticule va hrăni pielea din jurul unghiilor și cuticulele. De asemenea, uleiul oferă unghiilor un aspect fărăr cusur și manichiura va dura un timp mai îndelungat. 


Mod de folosire a uleiului pentru cuticule:

Înlătură oja pentru ca uleiul să pătrundă mai ușor în unghie. Aplică pe suprafața unghiei și pe cuticule, prin masare și înlătură excesul cu un șervețel, După ce uleiul a intrat complet în piele, aplică oja, iar la sfârșit, încă un strat de ulei pentru ca manichiura să dureze mai mult. 


Recomandarea noastră: Uleiul pentru unghii The ONE


ULEIURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Poate că ți se pare absurd să folosești ulei pentru un păr cu tendință de îngrășare, dar s-ar putea să fii surpinsă de efectele benefice. Aceste produse special create pentru părul tău, hrănesc firul de păr și oferă un efect de dinamism. Șampoanele, măștile și balsamurile pentru păr, îmbogățite cu uleiuri, fortifică firul de păr și contribuie la un scalp sănătos și un păr strălucitor și frumos. 


Mod de folosire a produselor pentru păr ce conțin ulei:

Aplică șamponul pe părul umed, masând scalpul cu mișcări circulare. Clătește bine șamponul, iar apoi, aplică balsamul sau masca de păr doar pe lungime și pe vârfuri, evitând rădăcina părului. 

Recomandarea noastră: Gama Eleo pentru îngrijirea părului.

 


ULEIURI DE PĂR

Nimic nu hrănește firul de păr mai bine decât un ulei bun. Acesta menține sub control firele rebele, oferind un aspect sănătos al părului, Noi recomandăm uleiul de argan marocan, bogat în antioxidanți. Are efectul de a închide cuticulele părului, creând o barieră naturală de protecție care va fortifica firul de păr. Uleiul natural de trandafir este un alt ulei formidabil, potrivit oricărui tip de păr. 


Mod de folosire a uleiurilor pentru păr:

Aplicarea uleiului pe părul ud este cel mai practic mod de a folosi produsul. Este recomandat să eviți scalpul și să acorzi atenție deosebită vârfurilor. 

Recomandarea noastră: Uleiul pentru păr cu efect de protecție Eleo și Uleiul pentru păr cu efect de netezire Eleo.

Text: Foto: Shutterstock