Fericire și egoism: de ce ar trebui să-ți respecți dorințele?!

A-ți fi fidel ție însuți sau a satisface așteptările celor dragi, prietenilor, colegilor — care este alegerea corectă? Află acum!

PENTRU A DEZVOLTA O RELAȚIE CU TINE ÎNSUȚI
Să te iubești și să consideri deciziile tale corecte – este un lucru firesc. Și nu trebuie să-ți fie rușine de acest fapt. Acest lucru vorbește despre faptul, că meriți o atitudine bună, nu tolerezi atitudinea proastă și îți respecți dorințele și solicitările. 

PENTRU A CREȘTE NIVELUL DE FERICIRE
Când încercăm să satisfacem așteptările altor persoane, devenim dependenți de opinia lor. Fiecare persoană are o opinie diferită despre ceea ce este bun și ce este rău. Dezvoltă propria linie de comportament, și fă ceea, ce te ajută să te simți fericit. Ceilalți se vor descurca de sinenstătător. 

PENTRU A LUA DECIZII MAI UȘOR
Când ești singura persoană ale cărei dorințe contează -  este mai ușor să iei deciziile. Nu vom spune că vei ști mereu ce îți dorești, dar viața va deveni mai armonioasă. Dacă îți este complicat să iei o decizie, pune-ți întrebarea «Ce îmi doresc?». Cu timpul, aceasta va deveni o obișnuință, și atunci vei începe să iei automat deciziile. 

PENTRU CA RUDELE ȘI PRIETENII SĂ AIBĂ GRIJĂ DE SINE, NU DE TINE
Să-ți asumi răspunderea pentru viața ta, înseamnă să eliberezi rudele, și persoanele apropiate de această misiune. Nu mai există nici o co-dependență. Fiecare are grijă de sine, și viața devine mai ușoară. 

PENTRU A TE OPRI SĂ-I ÎNVINUEȘTI PE ALȚII PENTRU PROPRIILE EȘECURIХ
Când doar tu singurul ești responsabil de viața ta, atunci tu răspunzi pentru toate laturile vieții, atât cele pozitive, cât și cele negative. De aceea nu mai are rost să dai vina pe alții. Este mult mai plăcut să comunici cu o astfel de persoană, nu-i așa? 
Text: Foto: Orifame