De ce avem nevoie de produsele Wellness?

Vârsta, nivelul de activitate, stilul de viață, starea de sănătate - există mulți factori care afectează numărul și compoziția meniului zilnic. Aflați cum să-l menții cu produsele Wellness!

În lumea modernă, o nutriție adecvată — este o adevărată provocare.Nimeni nu are timp să gătească mese sănătoase și să le ia cu ei: ritmul vieții, distanțele uriașe și programul strict sunt tulburătoare.. Cocktail-urile, supele și batonașele «Natural Balance» — sunt o gustare excelentă, plină de vitamine, proteine și fibre! Rapid și sănătos!

Întârzii dimineața? O porție de cocktail îți va oferi rapid energie. Combină cu iaurt, fructe de pădure proaspete și chiar fulgi de ovăz. Ai nevoie de un prânz rapid și ușor? Adaugă pâine din făină integrală supa fierbinte. Mergi în taxi de la o întâlnire la o întâlnire? Pune un batonaș în geantă: aceasta te va ajuta să reziști până la masa următoare, și reziști ispsitei în fața chiflelor de la pauza de cafea.

Folosește produsele Wellness ca o gustare sănătoasă, ingrediente pentru mâncăruri noi sau ca o masă completă atunci când nu există timp pentru gătit.