Ulei pentru față: are grijă de pielea ta mereu

Cum funcționează uleiurile și de ce este atât de eficient ca îngrijire suplimentară pentru piele.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PIELEA TA

Dacă ai un ten oboist și tern, înseamnă că pielea ta are nevoie de restaurare, hrănire și protecție suplimentară. Motivele pot fi multiple, de la expunerea la factorii nocivi de mediu la stress. Capsulele Regeneratoare pentru față NOVAGE NUTRI6 conțin un amestec din șase uleiuri, ce hrănesc și înmoaie pielea, protejând-o de efectele nocive ale radicalilor liberi. În rezultat pielea este plină de vitalitate, ea devine mai moale și strălucește din nou, iar tonul este nivelat. Testele de consum au demonstrat rezultate incredibile: 100% dintre utilizatori au fost mulțumiți cu efectul obținut în doar 4 săptămâni de utilizare.

DE CE SUNT ATÂT DE EFICIENTE?

Capsulele regeneratoare NovAge Nutri6 conțin șase uleiuri faciale unice, bogate în acizi grași, lipide, minerale si antioxidanți. Luate împreună, ele sunt profund hrănitoare și protejează pielea. Să analizăm fiecare dintre aceste uleiuri aparte:

Ulei de susan: conține vitamine, minerale, lipide care sunt responsabile pentru catifelarea si hidratarea pielii. Antioxidanții din compoziția uleiului protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Uleiul de avocado: este un condiționer natural, hrănește, catifelează pielea și întărește stratul protector natural.

Ulei de semințe de piersici: produce un efect de hidratare nemaipomenită, este un condiționer natural, catifelează pielea.

Ulei de semințe limnantesa: este un condiționer natural ce conține minerale, lipide și acizi grași, hrănește și înmoaie pielea

Ulei din semințe de coacăz negru: bogat în acizi grași poli nesaturați Omega-3 și Omega-6, care fac pielea netedă, moale și îi conferă un aspect sănătos.

Ulei din boabe de soia: o sursă bogată de acizi grași esențiali, hrănește și hidratează pielea, făcând-o moale și fină.

CUM SĂ UTILIZAȚI?

Având în vedere că principala sarcină a capsulelor – este hrănirea pielii atunci când procedurile standarde nu sunt suficient, ele pot fi incluse în îngrijirea dumneavoastră în complex de zi cu zi.

Deoarece în componența capsulelor sunt uleiuri, noi recomandăm să le utilizați înaite de de culcare, dar puteți face acesta cât de des doriți. Capsulele trebuie să fie utilizate după aplicarea serului, și înainte de aplicarea cremei de hidratare. Rupeți vârful capsulei și stoarceți conținutul pe degete, apoi se aplicați pe zona feței, gâtului și decolteului. Se lasă să se îmbibe timp de câteva minute, după care se aplică crema.

Text: Foto: Martin Petersson, Getty Images