Care este esența abordării Wellnes-ABC?

Totul te împiedică să-ți menții echilibrul: de la ritmul vieții și starea de spirit la schimbarea anotimpurilor. Nu mâncați nimic astăzi, în afară de salată, iar mâine nu vei rezista în fața unui burger. Fiecare zi nouă este imprevizibilă, dar avem un singur scop: să ne simțim sănătoși și plini de energie.

Obiceiurile sănătoase sunt mult mai ușor de implementat dacă se potrivesc armonios în rutina zilnică. O abordare integrată a nutriției, dezvoltată de specialiștii Oriflame, este atât de simplă și eficientă încât am numit-o Wellness-ABC —  ca alfabet. Cu aceasta, puteți să vă scrieți cu ușurință și cu plăcere propria poveste despre stilul de viață sănătos.

Să vedem în ce constă abordarea Wellness-ABC.  

А — Ajustare activă și îmbogățirea dietei zilnice cu vitamine, minerale și acizi grași polinesaturați Omega-3. Această bază este necesară în fiecare zi pentru a compensa posibilele erori ale dietei și pentru a nu depinde de rutina zilnică. Cu ajutorul Wellness-ABC de această parte răspunde Complexul de vitamine Wellness Pack pentru bărbați și pentru femei.

B — Bariera în calea radicalilor liberi și a altor factori de mediu negativi. În timp ce antioxidanții, astaxantin și extract de afine protejează celulele noastre, proteine sub formă de gustoase și ușor de digerat iar cocktail-urile ajuta corpul să producă celule noi, să rămână sănătoși și puternici.

C — Restabilește nevoile individuale ale corpului. Completați dieta zilnică cu batonașe sau supă, pentru a satisface o foame bruscă sau sprijini sănătatea părului și a unghiilor folosind un supliment special.