5 întrebări despre booster

În rândul căutărilor cuvântului "booster" dau ca rezultat exemple de scaune auto pentru copii, bloggerii moderni îi cântă ode, iar tu pur și simplu nu înțelegi cum și de ce să adaugi acest produs în rutina ta de îngrijire a tenului. Hai să ne gândim împreună la asta!

Ce este un booster?

Este un produs concentrat care rezolvă probleme ce nu sunt tipice pielii tale în mod regulat, ci apar ca o consecință a stilului de viață. Ai mâncat un baton de ciocolată în plus și te-ai trezit cu o iritație? Petreci toată noaptea și te trezești cu un ten tern? Un booster poate ajuta la normalizarea rapidă a tenului.

Dacă am un ser, am nevoie și de un booster?

Un ser face parte din rutina zilnică de îngrijire, pe care îl folosești  în fiecare zi și pregătești pielea pentru aplicarea cremei. Boosterul se adaugă la crema în sine și se utilizează o singură dată sau ca tratament de durată, atunci când ai nevoie de o îngrijire suplimentară. Din acest motiv este vândut într-un recipient mic: concentrația de ingrediente active este mult mai mare decât într-un ser și este nevoie de foarte puțin.

Cum și când să folosești boosterul?

Adăugă câteva picături în crema de față Optimals preferată, amestecă până la omogenizare și aplic-o ca o etapă finală. Îl poți folosi dimineața sau seara, o dată sau de două ori pe zi, o singură dată sau un curs – ghidește-te după starea pielii și după efectul pe care îl observi. Nu folosi niciodată boosterul singur, ci doar împreună cu crema.

Pot să combin boosterul și serul/tonicul/masca?

Nu este nevoie să elimini niciunul din pașii rutinei de îngrijire completă în ziua în care intenționezi să folosești boosterul: formulele se combină perfect cu restul produselor Optimals.

 

Pot să combin boosterul și serul/tonicul/masca?

Nu este nevoie să elimini niciunul din pașii rutinei de îngrijire completă în ziua în care intenționezi să folosești boosterul: formulele se combină perfect cu restul produselor Optimals.

Trebuie să aleg doar unul?

Serul este strict adaptat tipului tău de piele, dar boosterul se potrivesc tuturor. Punele pe toate pe raft și folosește-le în funcție de situație!

Nourishing Booster - o formulă cu vitamina E, ulei de ghimbir, ulei de canola și acizi grași omega-3 și omega-6 din ulei de trandafir hidratează și hrănește pielea în profunzime, calmând-o și reparând-o.

Renewing Booster - o formulă cu acizi din fructe de cătină, prebiotice marine, provitamina B5 și antioxidanți din cătină împrospătează pielea, făcând-o mai fină și mai clară, îngustând vizual porii.

Antioxidant Booster - o formulă cu vitaminele E și C, niacinamidă și antioxidanți din cătină de mare și căpșuni redau strălucirea și tonusul pielii, îmbunătățesc textura și împrospătează tonusul. 

Text: Foto: Oriflame