5 întrebări despre boostere

Motoarele de căutare pentru cuvântul „booster” oferă scaune auto pentru copii, blogerii de modă îi cântă ode și pur și simplu nu înțelegi cum și de ce să adaugi acest produs la îngrijirea pielii. Ne lămurim împreună !

Ce sunt booster-ele?

Booster-ele sunt sticluțe mici cu substanțe miraculoase concepute pentru a fi adăugate la rutinele noastre de îngrijire a pielii pentru a obține un efect intensificat. Acestea vizează dificultățile temporare cu care se confruntă pielea, cauzate de stilul nostru de viață - acest lucru poate însemna orice, de la un ten palid după un zbor lung lipsit de hidratare, la o piele încărcată atunci când exagerezi puțin cu consumul de ciocolată (oops!). Acestea vin sub formă de sticluțe cu pipetă pe care le adorăm!

Booster sau ser?

Booster-ele sunt potrivite pentru orice tip de piele și sunt folosite pentru dificultățile temporare ale pielii cauzate de factori de stil de viață, cum ar fi nopțile fără somn, o dietă nesănătoasă sau vremea rece.

Serurile sunt folosite ca parte a unei rutine de îngrijire a pielii și în rutinele destinate nevoilor pielii, conform tipului de piele: gras, normal sau uscat. Serurile ajută la intensificarea efectelor cremei de zi sau de noapte.

Când și cum le poți folosi?

Ori de câte ori simți că pielea ta necesită puțină stimulare și este mai ternă, mai grasă sau mai uscată decât de obicei.

Amestecă câteva picături din booster în crema ta hidratantă obișnuită, apoi aplică pe piele și voila!

Pot combina boosterul și serul / loțiunea tonică / mască?

Nu este necesar să elimini nici o etapă din îngrijirea complexă în ziua când intenționezi să utilizezi un booster: formulele sunt combinate ideal cu alte produse Optimals. 

Am nevoie să aleg unul?

Serul poate fi doar unul și este ales pentru tipul tău de piele, dar boosterele se potrivesc tuturor. Pune-le pe toate pe raft și folosește-le în funcție de situație!

Booster iluminator un impuls de luminozitate pentru pielea cu aspect obosit şi tern, după o noapte nedormită. Formula concentrată conţine o combinaţie suedeză de ingrediente naturale ce contribuie la energizarea şi reînnoirea pielii.

Booster hrănitor pentru pielea uscată, deshidratată, va oferii pielii un aspect moale și va netezi exfolierea cauzată de deshidratare sau de aerul uscat. Formulă super-concentrată cu o combinaţie suedeză de ingrediente naturale şi vitamina E, va hrăni intens pielea.

Booster purificator pentru pielea cu erupții cutanate și pori înfundați după un maraton fast-food. Formulă cu concentrație înaltă, cu o combinație suedeză de ingrediente naturale purifică pielea şi o înfrumusețează.

Booster antioxidant combate stresul oxidativ zilnic și ajută la menținerea pielii tinere. Vitamina C și combinația suedeză de ingrediente din plante vor reduce strălucirea pielii

Booster calmant – va ajuta la calmarea iritațiilor și este indispensabil pentru pielea sensibilă. O picătură de booster în cremă va lasă tenul mai uniform, delicat și neted datorită provitaminei B5 și a complexului suedez de ingrediente din plante.

Text: Foto: Oriflame