5 întrebări despre booster

Motoarele de căutare la cuvântul “booster” ne dau scaune auto pentru copii, bloggerii îl elogiază, iar tu nu înțelegi ce este și de ce ar trebui să-l incluzi în rutina de îngrijire a pielii. Hai să elucidăm misterul împreună!

Ce este boosterul?
Boosterul este un produs concentrat care soluționează problemele, care nu sunt tipice tenului tău, ci pe cele care apar aici și acum, drept consecințe ale stilului de viață. Înainte de somn te-ai răsfățat cu ciocolată, iar dimineața te trezești cu alergie pe față? Ai chefuit toată noaptea, iar dimineața pielea ta este lipsită de vitalitate? În astfel de situații, boosterul este soluția!

Dacă folosesc ser, mai am nevoie și de booster?

Serul este o parte a îngrijirii complexe a pielii pe care-l folosești zilnic pentru a-ți pregăti pielea de următoarele etape de îngrijire. Boosterul se adaugă în cremă și se folosește doar periodic, atunci când ai nevoie de de o îngrijire adăugătoare, cu o acțiune orientată spre efectul dorit. Nu în zadar se vând în sticluțe mici: concentrarea elementelor active este mult mai ridicată față de ser, iar la utilizare, folosești o cantitate mult mai mică.

Cum și când se folosește boosterul?

Adaugă câteva picături în crema preferată Optimals, amestecă până obții o compoziție cremoasă și aplică ca etapă finală a rutinei de îngrijire. Poți folosi boosterul dimineața sau seara, o dată sau de două ori pe zi, o singură dată sau periodic – în funcție de starea pielii și efectul vizibil. Nici într-un caz nu aplica boosterul fără cremă!

Pot să combin boosterul cu serul/loțiunea tonifiantă/masca de față?

Când vrei să folosești boosterul, asta nu presupune să omiți careva etape ale îngrijirii complexe: formula boosterului se combină ideal cu produsele Optimals.

Trebuie să aleg doar unul singur?
Poți să folosești doar un anumit ser, care se potrivește fix pielii tale, dar iată că boosterul se potrivește tuturor. Ia-le pe toate trei și utilizează-le în funcție de necesitate! 

Booster energetic pentru față   - ideal pentru a conferi pielii aspectul odihnit și strălucirea naturală după o noapte cu insomnie. Niacinamida și complexul Swedish blend pe baza fructelor de coacăză neagră și cireșe uniformizează culoarea pielii, îi oferă luminozitate și o încarcă cu energie.  

Booster hrănitor    - aceste tip de booster  va oferi pielii catifelare și va îngriji zonele uscate, consecințe ale deshidratării și aerului uscat. Regenerarea, catifelarea și elasticitatea pielii se datorează vitaminei E și complexului Swedish  blend, care are la bază uleiurile de măceș, canolă și camelină. 

Booster purificator   - se descurcă excelent cu alergiile și porii încărcați, care apar după câteva prânzuri fast-food. Complexul Swedish blend, care are la bază fructele de agriș și cătină, stimulează regenerarea celulară, iar provitamina B5 și prebioticul marin curăța și hidratează profund.  

Text: Foto: Oriflame