Aromă și personalitate: legile coincidenței

Fiecare femeie cunoaște starea de dubii când se află în fața alegerii unui parfum. Care aromă va completa și va accentua personalitatea D-stră? Pentru a putea răspunde la această întrebare, imaginați-vă patru tipuri de femei, și alegeți, care din ele cel mai bine aseamănă cu D-stră. Alegerea va fi cu mult mai ușoară!

PERSONALITATE PUTERNICĂ 

Preferați să fiți în centrul atenției, și este nevoie de parfum ca să ieșiți în evidență? În așa caz, alegerea potrivită – aromă cu note puternice, care va accentua părțile forte ale personalității și va deveni cartea de vizită. 

Aromă din categoria: Lemn și șipru

Aromele care se potrivesc Possess, Divine, My Destiny

FEMEIE SENZUALĂ 

Sunteți cu pasiune îndrăgostiță în frumusețe și stilul. Vă plac aromele, deoarece provoacă un sentiment de lux. Orice parfum, mai întâi de toate e o plăcere rafinată, cu care doriți să vă împărțiți cu acei care vă înconjoară. 

Aromă din categoria: Oriental, lemn și șipru

Aromele care se potrivesc Giordani Gold White Original, So Fever Her, Love Potion EDP

ÎNȚELEPCIUNE PROFUNDĂ

Iubiți viața, iubiți natura, și treceți prin toate necazurile cu ușurință. Aroma ideală conține note strălucitoare și picante. Ea aduce o stare de liniște pe suflet

Aromă din categoria: Citric, Floral, lemn.

Aromele care se potrivesc Tenderly Promise, Woman’s Collection, Midsummer Woman

ÎNTRUCHIPAREA GRAȚIEI

Preferați stilul romantic, iar parfumul trebuie să sublinieze feminitatea. Alegerea potrivită - compozitii clasice cu note elegante și delicate, blânde ca și D-stră.

Aromă din categoria: Floral și lemn

Aromele care se potrivesc Eclat Femme, My Naked Truth, Volare Gold
Text: