Ce își doresc bărbații - Și care sunt nevoile lor?

Nevoile pielii bărbatului sunt diferite de cele ale noastre. Exceptând faptul că lor le crește barba, pielea bărbaților produce mai mult colagen și este mult mai groasă decât pielea unei femei.

Dacă ritualul de îngrijire al partenerului tău este cel puțin cel de bază, iată aici câteva elemente adiționale – foarte eficiente – rutinei clasice. Poate că nu este tocmai ce și-ar dori el, dar cu siguranță este ce își dorește pielea lui. 

HIDRATAREA

Aerul uscat din birouri are un impact negativ asupra pielii, iar hidratarea zilnică poate preveni ca pielea lui să aibă un aspect tern. Alege o cremă hidratantă ce se absoarbe instant în piele – chiar și cel mai ocupat bărbat își poatE găsi timp pentru așa ceva.

Recomandarea noastră:

26685 Ecollagen Wrinkle Correcting Day Cream SPF 15  



EXFORLIEREA

Să-ți încurajezi partenerul să aplice o mască pe față poate fi dificil. Însă folosirea unui exfoliant nu necesită prea multă muncă de convingere. Fiind ușor de aplicat, cu o utilizare de două ori pe săptămână, această rutină adițională poate fi acceptată ușor în programul bărbatului tău. Reține că masajul trebuie realizat pe pielea umedă pentru a înlătura corect celulele moarte și impuritățile.

Recomandarea noastră:

23744 Essentials Daily Scrub Cleanser

 



CEARCĂNELE

Și ce putem face în privința cerănelor, a labei gâștii și a pungilor de sub ochi? Și bărbații se confruntă cu astfel de probleme. Așa că iată ce trebuie să facă: Să aleagă o cremă specială pentru zona ochilor și să o aplice cu degetul inelar. La fel de bine și o cremă cu roll-on va face minuni. Pentru un efect revigorant, crema poate fi lăsată la frigider peste noapte.

Recomandarea noastră:

16686 North for Men Triple Action Eye Balm



FACTOR PROTECȚIE SOLARĂ

Petrecerea timpului în aer liber presupune expunere constantă la soare. Din păcate, bărbații stau mai prost la capitolul aplicare factor de protecție decât femeile, însă necesitățile pielii lor în această privintă sunt la fel cu cele ale femeilor. Asigură-te că partenerul tău folosește factor de protecție și un balsam de buze protector.

Recomandarea noastră:

23378 Sun Zone UV Protector Face and Exposed Areas SPF 50 High


UN BĂRBIERIT CA LA CARTE

Bărbieritul poate cauza mâncărimi și iritații, așa că este indicată folosirea unei creme pentru bărbierit și a unui balsam după acest ritual, pentru a calma roșeața. Un truc dezvăluit de un bărbier – bărbietitul se face la un unghi de 45 grade, urmărind creșterea firului de păr. Partenerul tău poate crede că le știe pe toate, dar tu îi poți oferi câteva sfaturi înțelepte.

Recomandarea noastră:

14652 North For Men - Sensitive Skin Shaving Foam  



VÂRSTA ȘI ASPECTUL PIELII

Doar pentru că George Clooney este atât de sexy la vârsta lui, asta nu înseamnă că toți bărbații se simt confortabili cu procesul de îmbătrânire! În general, produsele anti-aging pot fi împărțite în 2 categorii: cele care previn și cele care tratează. Produsele preventive sunt ideale pentru bărbații cam de toate vârstele, de la 25 de ani în sus. Dar dacă partenerul tău este în mod special preocupat de acest aspect, un produs ce conține retinol, antioxidanți sau colagen își va face treaba.

Recomandarea noastră:

16687 North for Men Total Age Control Cream  




Text: Foto: SHUTTERSTOCK