Îngrijirea complexă a pielii la bărbați

În ciuda multor asemănări, pielea bărbaților este foarte diferită de cea a femeilor. Cum să ai grijă de ea? Ai nevoie de fonduri speciale? Despre toate acestea - citiți în articolul dat.

— «CARE E DIFERENȚA DINTRE PIELEA BĂRBAȚILOR ȘI CEA A FEMEILOR?»
În principal, diferența este promovată de testosteron, principalul hormon masculin, datorită căruia pielea bărbaților este mai groasă și mai stabilă, vegetația pe față este mai abundentă, iar nivelul transpirației este mai mare. Testosteronul de asemenea, crește producerea sebumului, care, la rândul său, crește nivelul de grăsime al pielii. Deoarece porii bărbaților sunt mai largi, devine evident de ce pielea masculină e mai ușor contaminată și porii mai rapid sunt acoperiți.

Semnele de îmbătrânire a pielii bărbaților încep să se manifeste mai târziu decât la femei, însă semnele date — ridurile, uscăciunea și deshidratarea pielii, pierderea elasticității și tonusului - sunt mai pronunțate. Pielea își pierde din energie iar fața devine obosită.

O altă diferență este că pielea ce duce lipsă de testosteron are nevoie de energie. Fără ea, fața își pierde aspectul tineresc înainte de timp și arată primele semne ale îmbătrânirii.

— «DE CE SĂ ALEG NOVAGE MEN?»
Bărbații la fel doresc să se simtă încrezători pentru a-și atinge succesul în viață. Să arate bine îngrijit la orice vârstă, fără a cheltui prea mult timp pentru asta. Însă aspectul îngrijit și succesul vieții sunt concepte interconectate. Vă recomandăm NovAge Men  — îngrijirea complexă a pielii pentru bărbați, care oferă rezultate vizibile, efect anti-îmbătrânire și efect clinic dovedit. Patru pași, două minute — rapid, simplu și eficient. Produsele NovAge Men sunt capabile să facă față fiecărei probleme. Îngrijirea complexă este alcătuită din fonduri destinate în special bărbaților și destinate combaterii primelor semne ale îmbătrânirii. Produsele și texturile incluse în serie NovAge Men, pătrunde adânc în piele, saturând-o instantaneu cu energie pentru un efect anti-îmbătrânire lung.

— «AM BARBĂ. POT UTILIZA NOVAGE MEN?»
Desigur! Ușor neras sau barbă reală — în orice caz, puteți avea grijă de pielea dvs. cu ajutorul produselor NovAge Men. Principalul lucru — este curățarea și exfolierea corespunzătoare a pielii. Un rol important îl joacă hrănirea feței. În cele din urmă, barba promovează acumularea de praf și sebum pe față, în timp ce rasul frecvent expune pielea la stresul nedorit. De asemenea, parul facial poate afecta uscarea și descuamarea pielii.
Prin urmare, primul pas în îngrijirea complexă a pielii va fi curățarea. Folosește gel purificant de curățare și exfoliant 2-in-1 NovAge Men. Dacă părul facial este mai mic de 1-1,5 cm, atunci totul este simplu. Dacă preferați o imagine mai brutală și purtați o barbă lungă, aveți nevoie de câteva secunde pentru spălare. Da, trebuie să vă spălați și barba!

În ceea ce privește îngrijirea pielii din jurul ochilor și hidratarea veți avea nevoie Gel tonifiant pentru zona de contur a ochilor, ser revitalizant şi hidratant și loţiune gel anti-îmbătrânire NovAge Men. Primul ar trebui să fie aplicat pe pielea din jurul ochilor osul orbital, fără a atinge mucoasa, iar următoarele două produse — pe pielea feței și a gâtului, inclusiv pe barbie. Datorită texturii ușoare a serului și gelului, acesta este absorbit instantaneu și nu lasă o senzație lipicioasă pe piele sau păr.

— «ÎNGRIJIREA COMPLEXĂ NOVAGE INCLUDE ȘASE PRODUSE. LINIA PENTRU BĂRBAȚI NOVAGE MEN — DOAR PATRU. DE CE?»

Cu cât mai simplă, cu atât mai bine - această regulă se aplică pentru îngrijirea pielii masculin și la valoarea fondurilor. În ciuda faptului că NovAge utilizează șase produse, veți avea patru produse pentru îngrijirea complexă a pielii pentru pielea bărbaților.

Patru pași, două m inute — rapid, simplu și eficient. Acest vis e real.

Text: Foto: Oriflame