Analiza compoziției Wellness Pack

Află cum vitaminele, oligoelementele și acizii grași din Wellness Pack susțin organismul și contribuie la consolidarea imunității în timp.

Nu poți mânca spre exemplu un kg de lămâie sau ghimbir la un moment dar și să obții o imunitate puternică. Asupra funcției de apărare a organismului trebuie să lucrezi zilnic: mișcare, alimentare, echilibru apă-sare și un supliment de calitate, care au efect cumulativ în completarea deficiențelor. De exemplu, Wellness Pack este un complex destinat utilizării zilnice, dezvoltat ținând cont de nevoile organismului de a menține sănătatea și frumusețea, de a menține o activitate și vitalitate ridicată.

Pentru a achiziționa complexul, trebuie să contactați un consultant Oriflame.

Wellness Pack pentru bărbați sau femei conține o combinație echilibrată de 12 vitamine și 10 minerale, acizi grași omega-3, extract de afine și microalge care conțin carotenoid (astaxanthină).

Care este diferența dintre Wellness Pack pentru bărbați și femei?

Doze diferite în complexul Multvitamine și minerale (Wellness Pack pentru bărbați include complexul pentru bărbați, iar cel pentru femei – complexul pentru femei). Compoziția este aceeași, dar dozele componentelor sunt selectate ținând cont de nevoile diferite ale bărbaților și femeilor.

Fiecare pachețel Wellness Pack conține:

1. Complex Multivitamine și minerale (1 tabletă)

Multivitaminele şi Mineralele sunt un supliment alimentar ce conţine 12 vitamine şi 10 minerale, dezvoltate ținând cont de caracteristicele corpului masculin sau feminin. Consumul zilnic ajută la completarea nevoii de substanțe nutritive cheie, la menținerea nivelului de energie și la funcționarea corectă a tuturor sistemelor.

Fiecare comprimat al complexului conține:

  • Vitamina A – responsabilă pentru repararea țesuturilor, vedere bună, imunitate și protecție antioxidantă, este o componentă structurală a membranelor celulare.
  • Vitamina D3 – un regulator al metabolismului calciu-fosfor, favorizează formarea și întărirea scheletului osos.
  • Vitaminele grupei B – joacă un rol important în metabolismul celular.

B1 transformă proteinele, grăsimile și carbohidrații în energie;

B2 este indicat în procesele metabolice;

B5 (acid pantenotic) este indicat în sinteza anticorpilor și accelerează vindecarea rănilor;

B6 este indicat în procesele de metabolizare a carbohidraților, sinteza hemoglobinei și acizilor grași polinesaturați, reglează activitatea sistemului nervos;

B9 (acid folic) este necesar pentru creștere, formarea acizilor nucleici și diviziunea celulară, dezvoltarea sistemului imunitar și circulator;

B12 promovează formarea globulelor roșii.

Vitamina C – este un antioxidant necesar funcționării normale a țesutului conjunctiv și osos.

Vitamina E – este un antioxidant, protector universal al membranelor celulare împotriva afectării oxidative.

Vitamina PP (niacină) participă la reacțiile oxidative și de recuperare, sinteza enzimelor și metabolismul lipidelor.

Vitamina N (biotină) – reglează echilibrul de proteine și grăsimi, îmbunătățește pielea și părul.

Calciu – constituie baza unui schelet puternic, reglează coagularea sângelui.

Iod – esențial pentru sănătatea tiroidei.

Cupru – indispensabil pentru metabolismul proteinelor și creșterea oaselor.

Fierul – asigură furnizarea oxigenului către țesuturi, organe și sisteme și eliminarea dioxidului de carbon.

Magneziu – combate migrenele, oboseala cronică și durerile musculare.

Seleniu – utilizat în medicină ca imunomodulator puternic.

Zinc – stă la baza sintezei hormonilor anabolici.

Mangan – acționează asupra funcției glandelor sexuale.

Crom – ajută la prevenirea pierderii țesutului muscular și favorizează arderea grăsimilor.

Molibden – este un cofactor al enzimelor în metabolismul glucidelor și grăsimilor.

2. Complex Omega-3 (2 capsule)

Acizii grași Omega-3 sunt numiți indispensabili, deoarece organismul nostru nu îi poate sintetiza singur – ceea ce înseamnă că este necesar să completezi norma zilnică cu ajutorul alimentelor și suplimentelor.

Poate scădea trigliceridele și poate crește HDL („colesterolul bun”) în sânge, influențează și scăderea tensiunii arteriale.

Complexul Omega-3 conține două tipuri de acizi grași:

Acid eicosapentaenoic EPA contribuie la producerea moleculelor de semnalizare – eicosanoide care sunt implicate în multe procese biochimice, inclusiv creșterea țesutului muscular, răspunsul imun și autoreglare hormonală.

Acid docosahexaenoic DHA – este o componentă structurală a pielii și retinei, vitală pentru dezvoltarea creierului la copii și pentru funcționarea normală a acestuia la adulți.

Ca alternativă, suplimentele sintetizate din ulei de pește de înaltă calitate pot fi consumate zilnic.

Complexul Omega-3 de la Wellness este certificat de Friends of the Sea: materiile prime sunt extrase din surse durabile prim metode sigure de pescuit. Capsula este fabricată din agent gelifiant: gelatină din pește; umectant: glycerol, complexul este potrivit și pentru vegetarieni.

3. Astaxanthin şi extract din afine (1 capsulă)

Astaxanthina – este un puternic antioxidant carotenoid derivat din microalge naturale.

Principala proprietate a astaxanthinei este capacitatea sa de a neutraliza radicalii liberi, molecule cu electroni singure, fără pereche. Acestea sunt produse atunci când oxigenul se descompune în atomi individuali și, deoarece toți electronii au nevoie de pereche, radicalii liberi distrug alte legături în căutarea unei pereche pentru ei înșiși. Acest proces cauzează deteriorarea celulelor, proteinelor și chiar ADN-ului nostru. Radicalii liberi se pot forma în timpul exercițiului fizic și a relaxării, afectând nivelul de energie și capacitatea organismului de a se recupera de la stres, precum și la expunerea la toxinele din mediu (atmosferă poluată, fum de țigară și chiar mâncarea pe care o consumăm).

Complexul cu antioxidanți naturali suedezi derivați din microalge și extract de afine este special conceput pentru a combate efectele negative ale radicalilor liberi.

Complexul Astaxanthin şi extract din afine conține:

  • Astaxanthin provenit din microalge ce cresc în arhipelagul Stockholm.
  • Afine Bilberry sunt o sursă importantă de vitamina C, fibre și antioidanți. Ele conțin un antioxidant puternic din familia flavonoidelor, numit antocianină;
  • Vitamina C este bine cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante.
  • Vitamina E o altă sursă puternică de antioxidanți care ajută la protejarea celulelor din corp de stresul oxidativ.

Complexul Astaxanthin şi extract din afine ar trebuie să fie luat în mod regulat și zilnic, și nu ca agent SOS: este un nutraceutic solubil în grăsimi, care este absorbit și acumulat în partea lipidică a celulelor. Organismul va avea nevoie de ceva timp pentru a crea această rezervă de nutrienți și a o utiliza atunci când este necesar.