Cum să-ți protejezi părul în orice condiții climaterice?

Căldura, umiditatea, vântul –– noua linie HairX permite să-ți menții părul într-o stare ideală chiar și în cele mai extreme condiții climaterice. Cum acționează această tehnologie inteligentă? Hai să aflăm împreună!

Sunt unele zile când renunți să-ți coafezi părul din cauza condițiilor climaterice nefavorabile. Ploaia și umiditatea ridicată transformă automat părul într-o păpădie de toată frumusețea. Vântul distruge forma buclelor tale, iar căldura excesivă usucă firul de păr, privându-l de strălucirea naturală și sănătoasă.

E timpul să pui capăt acestei nedreptăți! Noua serie HairX cu efect de protecție în orice condiții climaterice are rol de protecție a frumuseții și sănătății părului împotriva capriciilor vremii. 

Ce conține?

Fiecare produs al seriei Weather Resist este conceput în baza tehnologiei inovatoare Weather Shield. Asta este o combinație de filtre de protecție solară și componenți speciali care face părul să fie rezistent la orice condiție climaterică. 

Filtrele UV ajută la protejarea firelor de păr de efectele dăunătoare ale radiațiilor UV, respectiv de uscarea, arderea și ruperea firelor. Formula specială blochează umezeala în interiorul firului de păr împiedicând astfel îmbâcsirea și încurcarea firelor de păr. Complexul de fitonutrienți din boabe de soia și uleiul semințelor de șofran hrănește și regenerează firele în interior, iar rezultatul este uimitor – un păr catifelat, strălucitor și sănătos în orice anotimp.

Atât de simplu!
Testează toate produsele din această serie pentru a te convinge de efectul complex: produsele se completează reciproc, ceea ce le face să fie mai eficiente atunci când sunt utilizate împreună. Doar 3 pași simpli și părul tău este protejat. Șamponul curăță delicat părul și are efect antistatic, balsamul descurcă firele de păr și protejează de acțiunea soarelui datorită filtrelor UV, iar loțiunea de păr disciplinează firele de păr, conferindu-le catifelare și strălucire. 

Text: Foto: Oriflame