Cum să îl faci pe bărbatul din viața ta să aibă grijă de el: 5 pași

Astăzi împreună cu Tatiana Rybakova, expertă wellness by Oriflame, vom afla cum să-i ajutăm pe bărbații noștri dragi să acorde mai multă atenție sănătății lor și să adopte obiceiuri pentru îngrijire de sine, folosind în mod tradițional o abordare din interior și exterior.

 

În ciuda diferențelor din fiziologia noastră, bărbații sunt, de asemenea, foarte susceptibili la influențele negative ale mediului, pot suferi de lipsă de energie sau imunitate redusă. Ecologia slabă, alimentația dezechilibrată, conservanții, stresul, schimbă, de asemenea, procesele naturale în fiziologia bărbaților.

Din păcate, bărbații, în majoritatea cazurilor, sunt mai puțin atenți la sănătatea lor, sunt mai puțin susceptibili să fie testați și 90% dintre bărbați nu merg deloc la medic până nu observă că boala încurcă stilului de viață și muncă obișnuit.


Cum să ajuți bărbatul să treacă la un stil de viață sănătos?

Pasul 1: ce este în farfurie?

Începe cu elementele de bază a unei diete sănătoase – o dietă echilibrată bogată în vitamine și minerale este necesară pentru toți, indiferent de sex și vârstă.

Dacă este posibil, folosește argumente și exemple pentru a demonstra că excesele gastronomice afectează sănătatea, organele digestive depun mai mult efort, iar excesul progresiv de greutate poate duce la probleme grave cu vasele de sânge și inima. Nu merită să sperii bărbații, dar să-i informăm că, de exemplu, mâncarea prăjită și grasă dăunează ficatului și pentru un echilibru trebuie să mănânci cel puțin multe legume și verdețuri – este un început bun.

Schimbă dieta treptat. Obiceiurile alimentare greșite care sunt înrădăcinate de ceva timp nu sunt ușor de înlocuit, dar nu e imposibil, căută noi obiceiuri alimentare gustoase și sănătoase. În weekend gătiți împreună rețetele noi, iar dacă în familie sunt copii, implicații și pe ei în activitate. Aceasta poate deveni o tradiție de familie plăcută.

 

Pasul 2: suplinește deficitele

Oricât de echilibrată este alimentația, este imposibil să se absoarbă toate elementele necesare din produse. Pentru ca organismul să primească norma de vitamine și minerale, este foarte important să introduci în dietă suplimentele alimentare – de exemplu, Wellness Pack, dezvoltat special ținând cont de organismul masculin. 

Convenabil: un plic conține 12 vitamine, 10 minerale, acizi grași omega-3, astaxanthin şi extract din afine. Acest complex va fi un asistent excelent în păstrarea vitalității și sănătății, precum și în menținerea tonusului și o funcționării sistemului imunitar. Un pachet conține cantitatea suficientă pentru trei săptămâni.

 

Pasul 3: mișcarea!

Următoarea recomandare destul de simplă, dar eficientă, care îl va ajuta pe bărbatul tău să se apropie de un stil de viață sănătos este activitatea comună în aer liber. De exemplu, în loc de film, puteți face o primblare în parc, plimbare cu bicicleta, patine sau role, în funcție de sezon. Nu doar că vă veți distra, dar și o să vă îndreptați spre un obiectiv împreună – de exemplu, lansați o provocare și pregătiți-vă să alergați 5 km peste o lună.

 

Pasul 4: începe cu tine însuți

Dacă un bărbat nu are grijă de sine așa cum îți dorești, nu îl învinovăți – nu poate decât să crească negarea și rezistența din partea sa. Mănâncă corect, practică sportul și împărtășește-ți senzațiile. Vorbește-i cât de energică ai devenit, cum ți-ai îmbunătățit forma fizică astfel îl vei împinge să se alăture pe drumul către un stil de viață sănătos.

Pasul 5: fă-i un cadou

Oferă-i cadou un  set de îngrijire a pielii și nu uita să menționezi cât de fericită ești când îl folosește.

Corpul masculin are nevoie de sprijin din interior, vitamine și minerale, cât și de îngrijire corespunzătoare din exterior. De exemplu, gama NovAge Men – dacă bărbatul tău nu este obișnuit să își îngrijească pielea, începe cu produsele esențiale necesare absolut tuturor bărbaților. Gel de ras NovAge Men contribuie la un bărbierit neted şi confortabil, asigurând o lubrifiere intensă, calmând, hidratând şi îngrijind pielea. Gel calmant după ras NovAge Men cu textură lejeră, pe bază de glicol, creat pentru a reconforta, hidratata şi îngriji pielea imediat după ras. Previne deshidratarea şi repară bariera de protecţie a pielii.

 

Pentru o îngrijire cuprinzătoare, poate să încerce întreaga gamă NovAge Man: gel de curăţare purificator şi exfoliant NovAge Men, gel tonifiant pentru zona de contur a ochilor NovAge Men, ser revitalizant şi hidratant NovAge Men, loţiune gel anti-îmbătrânire NovAge Men. Zâmbește aromei pe care o emană după duș și aplicați împreună produsele de îngrijire dimineața și seara. Acest lucru va crea o mică rutină frumoasă împreună!