Dimineaţa zilei de Anul Nou

Sezonul sărbătorilor înseamnă petreceri până dimineața, iar nopțile pierdute au drept consecință o piele cu aspect obosit. De ce să nu lăsăm produsele să aibă grijă de noi pe timpul nopții? Iată cum să ai cel mai productiv somn de frumusețe.

MĂȘTILE DE NOAPTE 

Se aplică înainte de culcare și se curăță dimineața, pentru a-ți hidrata pielea pe timpul nopții. Masca va fi ca un sigiliu pe piele, care va ajuta produsele aplicate înainte de mască să pătrundă mai bine în piele. Rezultatul? Un ten luminos și proaspăt când răsare soarele. 

CREMELE PENTRU NOAPTE 

Cremele pentru noapte au ca scop hidratarea și refacerea pielii, comparativ cu cele pentru zi care protejează de agresorii din mediu, precum soarele și poluarea. Dacă vrei să combați primele semne de îmbătrânire, atunci alege produse cu acid glicolic, așa cum sunt produsele, Skinergise. Pentru fermitate, încearcă crema de noapte Ultimate Lift sau crema de noapte pentru corectarea ridurilor Ecollagen.

"Pentru a te trezi dimineața cu o piele bine hidratată, curăță-ți fața înainte de culcare și apoi aplică un ser prin tapotare."

SERURILE 

«Serurile au o concentrație mare de ingrediente active precum antioxidanți, acizi și vitamine”, ne explică Melina Galeadi, expert Oriflame în îngrijirea pielii. Pentru a te trezi dimineața cu o piele bine hidratată, curăță-ți fața înainte de culcare și apoi aplică un ser prin tapotare. Textura ușoară și fluidă va fi mai rapid absorbită și va pătrunde mai adânc în straturile pielii în timp ce tu te odihnești.

CREMELE DE MÂINI

În timpul zilei, îți dorești o cremă de mâini care să se absoarbă rapid în piele, însă noaptea, răsfață-ți pielea cu o cremă mai hrănitoare. Caută o formulă bogat în uleiuri hidratante, precum uleiul de macadamia sau cel de migdale. Și de ce nu ai merge mai departe cu răsfățul și să încerci și mănuși hidratante?