Elemente de bază pentru frumusețea de iarnă: vitaminele E și B3

Mai puțin soare, schimbările drastice de temperatură și uscăciunea din interior își pot pune amprenta asupra pielii. De aceea, este atât de important să oferiți pielii hrana de care are nevoie. Iată două vitamine pentru a ne ajuta pielea să învingă mohorârea iernii!

1. Vitamina E

Ce face:
Acest antioxidant puternic vă protejează pielea de daunele provocate de mediul înconjurător, de daunele provocate de soare și de radicalii liberi. Proprietățile hidratante ale vitaminei E sunt, de asemenea, o salvare pentru pielea uscată și descuamată de iarnă.

Unde o găsiți: puteți obține vitamina E dacă:

În timpul plimbării la aer rece, veți folosi balsamul cu Vitamina E cu Tender Care Protecting Balm
Răsfățați-vă cu o baie cu spumă relaxantă și o carte bună într-o după-amiază de duminică de iarnă. Includeți în rutina de îngrjire seria Essentials. Conține vitamina E pentru a vă hrăni pielea, făcând-o să strălucească.

 

2. Vitamina B3

Ce face
Această super-vitamină are proprietăți de regenerare care protejează pielea de efectele nocive ale razelor UV, reduce erupțiile cutanate și semnele de îmbătrânire, combate efectele stresului care duc la apariția ridurilor, a petelor întunecate și la degradarea completă a pielii. În plus, vitamina B3 (niacina) joacă un rol-cheie în repararea ADN-ului și este esențială pentru sănătatea pielii. Deficitul de vitamina B poate duce la uscăciune și descuamare.

Unde o găsițiaceastă vitamină este un nutrient important, dar organismul nostru nu o produce singur. Din fericire, există o serie de modalități de a încorpora vitamina B3 în dietă. De exemplu:

Includeți în dieta alimente bogate în proteine, cum ar fi salatele consistente cu pui, ton, cereale integrale, avocado, ciuperci sau cartofi dulci. De asemenea, nucile cresc nivelul de B3 în organism!

Includeți produse care conțin vitamina B3 în îngrijirea de rutină:

• Puneți-vă ciorapii de lână preferați, turnați-vă o ceașcă mare de ceai și așezați-vă cu o carte. Nu uitați de masca și scrubul nostru Fairness Essentials cu vitaminele E și B3.

• Adăugați produse care conțin vitamine la rutina de îngrijire a pielii de dimineață și de seară. Căutați o cremă de zi care să conțină niacinamidă (un nume sofisticat pentru forma activă a B3) pentru a vă hidrata, hrăni și proteja pielea împotriva intemperiilor și a radicalilor liberi dăunători.

Vremea de afară este imprevizibilă, dar aceste vitamine vor ajuta pielea să rămână sănătoasă și strălucitoare toată iarna!

Text: