Totul despre știință: cum testăm produsele?

Crearea unor produse sigure și de încredere pentru dvs. este prima noastră prioritate. Noi supunem produsele noi unor testări riguroase pentru a le confirma eficacitatea - și astăzi veți afla despre metodele noastre de testare.

Când citiți pe site că proprietățile produsului sunt dovedite „în funcție de rezultatele studiilor clinice” - ce înseamnă asta?
Testele clinice sunt efectuate în laborator și sub supravegherea strictă a experților. Cu ajutorul echipamentelor de înaltă precizie și a metodelor analitice, confirmăm și măsurăm proprietățile specifice ale produsului: de exemplu, cu ce procent reduce ridurile sau întinde genele. Această metodă de testare vă permite să obțineți cele mai fiabile rezultate și dovezi obiective ale eficacității produsului.

Atunci pentru ce este testarea consumatorului?
În timpul testării consumatorilor, grupul de voluntari folosește produsele noastre chiar acasă și surprinde senzațiile. Participanții completează chestionarele la intervale regulate - de exemplu, imediat după aplicare, după câteva zile sau o săptămână. Această metodă de cercetare are o valoare complet diferită de cea clinică: vă permite să completați datele obiective cu o evaluare subiectivă a senzațiilor din utilizarea produsului.

Conform rezultatelor testelor, îmbunătățim formulele, dacă este necesar, și testăm versiunea finală pentru eficacitate - de exemplu, tratamentul nostru complet NovAge supune o serie întreagă de studii clinice riguroase pentru a demonstra efectul declarat și a garanta un rezultat.

Când facem cercetare?
Dacă trebuie să studiați în continuare proprietățile pielii, nevoile acesteia și factorii care o influențează, organizăm proiecte de cercetare. Astfel, în 2012, Oriflame a început un studiu la scară largă a semnelor externe ale modificărilor legate de vârstă. Am studiat fețe de peste o mie de femei din diferite țări, culturi, etnii și grupuri de vârstă și am identificat 12 semne ale îmbătrânirii de la 23 de ani care afectează cel mai mult percepția vizuală a vârstei. Acest lucru ne-a permis să creăm soluții cuprinzătoare care să combată semnele îmbătrânirii care sunt cu adevărat importante pentru dumneavoastră.