Trei exerciții simple de antrenament oriunde

A trecut deja mai bine de jumătate de an din luna ianuarie. E timpul potrivit pentru a îndeplini promisiunile făcute de revelion! Ți-am pregătit o prelegere succintă pentru o viață fericită: trei exerciții simple și eficiente pentru un antrenament acasă, la vilă sau în hotel.

1. DEVINO MAI PUTERNIC(Ă)
Începe cu un antrenament scurt de 5-15 minute de 2-3 ori pe săptămână (45 minute timp de 7 zile — este o sarcină destul de reală). Combină exercițiile cardio cu exercițiile de forță.  Sari, fă accentul pe așezări, efectuează exercițiul plank, trage genunchii la piept pe rând, efectuează flotări. Nu uita să respiri. 

2. PLIMBĂRI PE JOS
Întotdeauna alege scările, plimbă-te după masa de prânz, ieși cu câteva stații mai devreme de domiciliu sau de locul de muncă, du-te la cumpărături cu bicicleta (ai nevoie de un coș și de cască). Făcând mici eforturi în fiecare zi, îți vei menține activitatea sistemului cardiovascular  în ordine. De exemplu, opt trepte de scări pe zi reduc riscul de deces timpuriu cu 33%.

3. TRANSFORMĂ SPORTUL  ÎNTR-UN  JOC
Organizează petreceri de dans de una singură în camera de zi, joacă fotbal cu prietenii, aleargă cu câinele, până acela nu obosește, mergi în excursii, ieși în oraș, în parcuri. Toate aceste exerciții sunt gratuite și nu necesită cunoștințe sau echipament special. Ele îți ajută să devii mai rezistentă, îmbunătățesc funcționarea sistemului imunitar și contribuie la pierderea în greutate, dar, de asemenea, stimulează producerea de serotonină. În afară de o siluetă perfectă, vei primi o stare de spirit bună, un somn sănătos și o adevărată explozie de energie.

Text: