Pomușoarele suedeze-vedete adevărate!

Suedia a dăruit lumii întregi nume mari precum ABBA, Avicii și Alisia Vikander, dar de asemenea, Suedia este țara pomușoarelor, bogate în ingrediente eficiente. O adevărată comoară pentru pielea ta!

Afinele
Afinele cresc în condiții sălbatice și pot beneficia de proprietățile lor toți cei care sunt pregătiți să cutreiere prin pădurile suedeze. Gustul acestor pomușoare și beneficiul pe care-l au asupra pielii merită orice sacrificiu)! Afinele sunt bogate în antioxidanți, care protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi și zaharurilor naturale. În calitate de component în produsele cosmetice, extractul de afine hidratează în profunzime, stimulează reînnoirea celulară și oferă elasticitate pielii. 

Produse bogate în acest component: Ser intens hidratant pentru toate tipurile de piele Optimals Hydra
.

Fructele de merișor
Fructele de merișor se folosesc în pregătirea sosurilor și a gemurilor, aceste pomușoare bogat nutritive se găsesc în meniul zilnic al fiecărui suedez. Fructele de merișor sunt bogate în pectină, vitaminele A, C și E, acizi organici și săruri minerale. Extractul de fructe de merișor tonifiază excelent pielea, are proprietăți antiimflamatoare și antioxidante. 

Produse bogate în aceste extract: produsele din colecția EcoBeauty .
Măceșul
Atleții suedezi adoră să-și refacă forțele după antrenamentele lungi cu ajutorul băuturilor reci sau calde de măceș. Uleiul semințelor de măceș conține peste 15 feluri de acizi grași, care întăresc suprafața hidro-lipidă a pielii, conferă catifelare și protejează pielea de acțiunea agresivă a mediului înconjurător.  

Măceșul se conține: cremă de noapte hrănitoare împotriva petelor pigmentare Optimals Even Out.